Tgrt Haber
19 Kasım 2021 07:15

Fatih Terim'den takıma taktik: Derbi nasıl kazanılır?

Dev derbiye iki gün kaldı. Galatasaray Pazar günü Fenerbahçe’yi sahasında konuk edecek. Oyuncularıyla toplantı yapan Fatih Terim, derbiyi kazanmanın taktiğini verdi. Oyuncularına aklınıza kazanmaktan başka bir şey getirmeyin diyen Fatih Hoca “Bu tip mücadeleler önce kafada kazanılır. 90 dakika disiplinden kopmadan oynayacağız ve sonunda biz kazanacağız” dedi.

Fatih Terim'den takıma taktik: Derbi nasıl kazanılır?
galatasaray,derbi,fenerbahçe,gs fb derbi,fatih terim

Galatasaray’da nefesler tutuldu, gözler derbiye çevrildi. Hafta başında satışa çıkan biletler birkaç saat içinde tükenirken pazar günü oynanacak dev karşılaşmada sarı kırmızılılar 785 gün sonra bir lig maçına tam kapasiteli olarak çıkacak. Galatasaray dev mücadelenin sonunda gülen taraf olmak isterken yönetim cephesi de Fenerbahçe maçına özel bir prim belirleyip derbi öncesi takıma açıklayarak oyunculara moral verecek. Teknik direktör Fatih Terim, Florya’da yapılan antrenmanlarda da öğrencilerine sarı lacivertli takımı ezberletirken bir yandan da psikolojik olarak oyuncularını derbiye hazırlıyor.

TERİM’DEN DERBİ TAKTİĞİ

Sık sık yaptığı toplantılarda oyuncularına kazanmaktan başka bir ihtimali aklınıza getirmeyin diyen Terim’in, “Bu tip mücadeleler önce kafada kazanılır. Taktiğimiz, planımız hazır. Çok sıkı çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Maçın gidişatı ne olursa olsun, taktik disiplinden kopmadan, hata yapmadan devam edeceğiz ve üç puanı alan taraf biz olacağız. Buna benzer maçları bu sene Lazio, Marsilya, Lokomotiv Moskova karşısında verdik. Galibiyete ben inanıyorum, siz de inanın” diyerek motive ediyor.

Fatih Terim'den takıma taktik: Derbi nasıl kazanılır?

ASLAN’A MORUTAN MÜJDESİ

Romanya’nın Lihtenştayn ile oynadığı mücadele sakatlanan Morutan’dan Galatasaray’a iyi haber geldi. İstanbul’a döndüğünde ağrıları olduğunu belirten Morutan’dan kontrollü olarak denendi. sarı kırmızılıların dün yaptığı idmanda Rumen oyuncu takımla birlikte çalıştı. Fatih Terim’in şans vermesi durumunda derbide oynayabileceği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...