Tgrt Haber
04 Eylül 2021 09:05

Fatih Terim’den transfer açıklaması: Bekleyeceğiz

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, transfer çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada “almak için almayacağız” diyerek ‘6 numara’ için bekleyeceklerini söyledi.

Fatih Terim’den transfer açıklaması: Bekleyeceğiz
galatasaray,trasnfer,fatih terim,marcao,Aliou Dieng,okay yokuşlu

Sarı kırmızılılar yeni bir transfer yapsa da Avrupa’da oynatamayacak. Ancak bir fırsat transferi doğarsa 8 Eylül’e kadar değerlendirilecek.

SON ANA KADAR UĞRAŞILDI

Avrupa Ligi’nde grup aşamalarında oynayacak oyuncular 2Eylül itibarıyla UEFA’ya bildirildi ve Avrupa için transfer defteri ilk yarı için kapanmış oldu. Ancak ülkemizde transfer borsası 8 Eylül’e kadar sürecek. Galatasaray ön liberoya zorlu grubunu da hesaba katarak bir takviye yapmak için son ana kadar görüşmelerini sürdürdü. Ancak istediği şartlar oluşmayınca 6 numara transferi Avrupa’ya yetişmedi. Yine de transferin son gününe kadar bu hamle için arayışlar sürecek.

DİENG YA DA OKAY

Fatih Terim ön libero takviyesini çok istese de panik transferi yapmayacağının altını çizerek “Almak için oyuncu almayacağız” ifadelerini kullandı. 6 numara pozisyonu için belirlenen listenin en üstünde yazan isimlerden Aliou Dieng ve Okay Yokuşlu için 8 Eylül’e kadar temasların sürdürülmesi kararlaştırıldı. Kapanan transfer döneminde olan ülkeler için de scout ekipleri yeni bir liste daha hazırladı ve fırsat transferleri için yakın markaj başlatıldı.

MARCAO’YA AF ÇIKTI: İDMANA KATILDI

Kerem Aktürkoğlu’na Giresunspor maçında saha içinde saldırdığı için8maç ceza alan ayrıca kadro dışı bırakılıp 150 bin avroluk bir para cezasına çarptırılan Marcao’ya af çıktı. Brezilyalı oyuncu yaşanan olay sonrası bir özür mesajı yayımlamıştı. Daha sonra da Kerem’den bire bir olarak da özür dileyen ismi Fatih Terim dün yapılan antrenmana aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...