Tgrt Haber
23 Eylül 2021 07:50

Fatih Terim’in form durumu masaya yatırılıyor

Ligde son üç maçında 7 puan yitiren ve dün de Kayseri’den eli boş ve farklı yenilgiyle dönen Galatasaray’da kredisi sınırsız olan İmparator’un form durumu masaya yatırılıyor.

Fatih Terim’in form durumu masaya yatırılıyor
Fatih Terim,Galatasaray

Aslan ligde kayboldu, hafta sonu futbolculara yapılan eleştiriler dün gece FatihTerim’e yoğunlaştı. Sebebi de Kayserispor karşısında alınan farklı mağlubiyet. Yeni bir ekip oldukları için sezon başında camiadan üç yıllık sabır isteyen tecrübeli teknik adam son üç maçında yedi puan birden yitirmişti. Ve hafta sonunda Türk Telekom’daki maçta Alanya yenilgisinin ardından bazı oyuncular yuhalanmıştı. Şimdi de ibre teknik direktör Fatih Terim’e döndü.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medyada taraftar grupları ikiye ayrılırken bir grup desteğini sürdürdü bir grup ise İmparator’un artık çıplak olduğunu ve formsuzluğuna dikkat çekti. Terim’in oyuncu seçimlerinde hatalarının bulunduğu ve formayı adaletli bir şekilde dağıtmadığı yorumları yapıldı. Terim sık sık kaybedilen puanların ardından yeni bir ekip olduklarını sabır gösterilmesi gerektiğini vurguluyordu. Ancak kayıpların üst üste gelmesi camiada sesleri biraz daha yükseltti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...