Tgrt Haber
29 Kasım 2021 18:32

Felipe Melo'dan transfer açıklaması! Galatasaray...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Felipe Melo ismi gündeme gelmişti. Palmeiras'taki sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan tecrübeli futbolcu, Libertadores Kupası'nı kazandıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sorusuna cevap veren Felipe Melo, henüz kendisiyle temasa geçen bir takım olmadığını söyledi.

Felipe Melo'dan transfer açıklaması! Galatasaray...
Galatasaray,Felipe Melo

Galatasaray'ın gündemine gelen Felipe Melo'dan transfer açıklaması geldi. Brezilya Ligi ekibi Palmeiras'ta forma giyen deneyimli futbolcu, takımının Copa Libertadores'i kazandığı mücadelenin ardından ESPN'e yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili konuştu.

"BENİ KİMSE ARAMADI"

Transfer sorusuna cevap veren Felipe Melo, "Hangi takıma imza atacağımı merak ediyorlar. ancak beni kimse aramadı. 31 Aralık'a kadar sözleşmem var. Palmeiras veya herhangi bir takım beni aramazsa işsiz kalacağım." dedi. 38 yaşındaki futbolcu, "2 yıl daha futbol oynayacağım çünkü fiziksel olarak çok iyiyim. Beni kimse aramazsa çocuklarımla oynarım" ifadelerini kullandı.

Felipe Melo bu sezon Palmeiras formasıyla Brezilya Serie A ve Libertadores'te 32 maçta oynadı. Deneyimli oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...