Tgrt Haber
20 Ocak 2022 21:00

Fenerbahçe aradığı stoperi Yunanistan'da buldu! Giannis Michailidis...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sarı-lacivertliler son olarak Süper Lig'in 22. haftasında Altay'ı 2-1'lik skorla mağlup ederken, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör İsmail Kartal ve yönetim, gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek isimler için çalışmalara başlarken, Yunan medyasından bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe yönetiminin, ROGON menajerlik ile müşterek çalıştığı bilinirken, stoper mevkii için yeniden Giannis Michailidis isminin gündeme geldiği belirtildi.

Fenerbahçe aradığı stoperi Yunanistan'da buldu! Giannis Michailidis...
​Fenerbahçe,PAOK,Giannis Michailidis

Fenerbahçe, son olarak ligin 22. haftasında Altay'ı evinde konuk ettiği mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılmış ve kritik bir üç puanın sahibi olarak nefes almıştı. Maçın ardından Yunanistan medyası, Fenerbahçe'ye ilişkin önemli bir iddiayı ortaya attı. Buna göre Kanarya, daha önce de transferi için temaslarda bulunduğu Giannis Michailidis'i kadrosuna katmaya çok yakın...

ROGON DETAYI

Haberde, PAOK forması giyen Giannis Michailidis'in son 2 maçta da kadroda olmamasına dikkat çekti. Bilindiği üzere PAOK, son olarak Çarşamba günü AEK'yı evinde konuk etmiş ve müsabakadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı. Yunan ekibinde Giannis Michailidis, kadroda yer almamıştı.

YENİDEN MASADA

Aktarılan bilgilere göre; Giannis Michailidis'in son 2 maçtır kadroda yer almamasının sebebi, Fenerbahçe'ye transfer olma olasılığı... Buna göre ROGON menajerlik, Fenerbahçe'ye oyuncusunu yeniden teklif etti ve Yunan futbolcu, kendisini riske atmak istemiyor.

Ayrıca Giannis Michailidis'in, satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu kaydedildi. Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki stoper için pazarlığa başlayabileceği ve rakamı indirmek isteyeceği dile getirildi. Attila Szalai'nin olası ayrılığını da düşünerek yakın özellikleri olan Michailidis'in transferine sıcak bakılıyor.

GIANNIS MICHAILIDIS KİMDİR?

18 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelen Giannis Michailidis, PAOK altyapısında yetişti. 2019 yılında A Takım'a yükselen Yunan savunma oyuncusu, stoper mevkisinin haricinde sol bekte de forma giyebiliyor. 1.88 boyundaki Giannis Michailidis'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...