Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2021 14:01

Fenerbahçe Avrupa mesaisine başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak

Fenerbahçe Avrupa mesaisine başladı
Fenerbahçe,UEFA

Süper Lig’e 3’te 3 yaparak müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe, milli maç arası sonrası evinde karşılaştığı Sivasspor’a ile 1-1 berabere kaldı. Ligde ilk puan kaybını yaşayan Fenerbahçe’de gözler UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda karşılaşacak Eintracht Frankfurt mücadelesine çevrildi. Fenerbahçe’de Sivasspor karşılaşmasına maça ilk 11’de başlayan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular saat 10.00’da ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman; dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

İrfan Can Kahveci ve Marcel Tisserand’ın tedavilerine başlanırken; Jose Sosa, Nazım Sangare ve Serdar Dursun’un tedavilerine devam edildi. Sarı-lacivertliler, 14 Eylül Salı günü yapacağı çalışmayla Eintracht Frankfurt maçının hazırlıklarını sürdürecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...