Tgrt Haber
02 Kasım 2021 08:34

Ali Koç'tan Pereira kararı: Şimdilik devam

Fenerbahçe üst üste gelen mağlubiyetlerle zirveden sert bir düşüş yaşarken hesap Vitor Pereira’ya kesilmişti. Ancak sık hoca değiştiren Başkan Ali Koç şimdilik Portekizlinin yanında yer alarak takımın başında tutacak.

Ali Koç'tan Pereira kararı: Şimdilik devam
fenerbahçe,,ali koç,,vitor pereira,

Şampiyonluk şarkılarıyla girdiği sezonda yine bıçak üstünde yürüyüşe geçen Fenerbahçe’de hedefteki isim teknik direktör Vitor Pereira. Camia takımın mevcut durumunun baş sorumlusu olarak Portekizli hocayı görüyor. Göreve geldiği günden beri hiçbir sezonu başladığı hocayla tamamlamayan ve her sezon en az iki farklı teknik adamla çalışan Başkan Ali Koç’un Portekizli çalıştırıcıyla da yolları ayıracağı iddia ediliyor. Ancak şimdilik böyle bir düşünce yok.

ALİ KOÇ’TAN DESTEK

Konya dönüşü Vitor Pereira ile birebir görüşen Ali Koç, camianın beklentilerini hatırlatıp uyarılarda bulunduğu hocadan kapsamlı rapor istedi. Görüşmeden “Şimdilik devam” kararı çıkarken, Koç’un kararında Pereira’nın hırslı tavrının etkin olduğu öğrenildi. “Ben buraya yarım kalan hikâyeyi tamamlamak, kupalar kazanmak için döndüm” diyen Pereira, Başkan’a takımı toparlayacağına dair söz verirken önemli kayıplara rağmen puan farkını da kısa sürede kapatacaklarını ifade etti.

AYAĞA KALKIN

Oyuncularıyla da bir toplantı gerçekleştiren Vitor Pereira “Antwerp maçıyla çıkışa geçeceğiz” talimatı verdi. Takımın oyununun ve aldığı sonuçların taraftarlar üzerinde kritik bir önem taşıdığını vurgulayan Portekizli “Aldığımız sonuçlar taraftarlarımızın haftayı mutlu ya da mutsuz geçirmesine sebep oluyor. Bizi destekleyenlerin yüzünü güldürmek zorundayız. Artık hatalara son vermeliyiz. Ayağa kalkacak gücümüz var” sözleriyle takımını motive etmeye çalıştı.

KAPTAN DÜMENDE: MESUT’TAN BİRLİK ÇAĞRISI

Son üç haftada sıfır çeken Fenerbahçe’de kaptan Mesut Özil’den arkadaşlarına uyarı geldi. Takım kalitesinin çok altında sonuçlar aldıklarını söyleyen Mesut “Bir an önce toparlanmamız gerek. Birbirimize destek olarak bu süreci aşacağız” ifadelerini kullandı. Kasık sakatlığı sebebiyle Konya’da forma giymeyen Mesut Özil'in, Antwerp karşısında da riske edilmeyeceği öğrenildi.

Ali Koç'tan Pereira kararı: Şimdilik devam

YUNAN YILDIZ KÜSTÜ: PELKAS’IN TADI KAÇTI

Geçen sezonun flaş ismi Pelkas eski günlerini mumla arıyor. Yaşadığı sakatlık sonrası bekleneni veremeyen Yunan yıldız mevcut sisteme ayak uyduramadı. Pereira ile gerginlik yaşayan Pelkas’ın mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddiaları ortalıkta dolaşmaya başladı.

Ali Koç'tan Pereira kararı: Şimdilik devam

YENİ TRANSFERLER TAT VERMEDİ

Fenerbahçe’nin yenilerinden sadece Kim takımın değişmezi olurken Rossi, Berisha, Meyer, Crespo ve Serdar Dursun beklentilerin altında kaldı. Genç kabiliyet Burak Kapacak henüz formayla tanışmadı. Yenilerle ilgili eleştiriler teknik heyetten ziyade yönetime yönelmiş durumda.

Ali Koç'tan Pereira kararı: Şimdilik devam

ORTAYA YENİ İKİLİ

Vitor Pererira, Antwerp deplasmanında sahaya süreceği on biri büyük ölçüde belirledi. Sakatlıkları olan Altay, Gustavo ve Valencia’nın yanı sıra Avrupa kadrosunda olmayan Serdar Dursun, Crespo ve Burak’tan faydalanamayacak Portekizli kaleyi mecburen Berke’ye teslim edecek. Gustavo’nun yokluğunda orta alanda Sosa ile Mert Hakan görev yapacak. Golcü rolünü ise Berisha üslenecek.

Ali Koç'tan Pereira kararı: Şimdilik devam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...