Tgrt Haber
30 Haziran 2021 11:12

Fenerbahçe Fabio Martins ile anlaşma sağladı

Diego Perotti ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, buradan doğacak boşluğu Fabio Martins ile doldurmak istiyor. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon kiralamak istediği 27 yaşındaki Portekizli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe Fabio Martins ile anlaşma sağladı
Fenerbahçe,Fabio Martins

Fenerbahçe, geçen sezonu Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Shabab Riyad’da kiralık olarak geçiren Portekizli sol kanat oyuncusu Fabio Martins’in transferinde sona yaklaştı.

Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaşmaya varırken, kulübü Braga ile ise görüşmelerini sürdürüyor.

Martins, Avrupa'da oynamak istediği için Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor. Sarı-lacivertliler, Martins’i kiralık olarak kadroya katmak, Braga ise sözleşmeye satın alma opsiyonu eklemek istiyor.

Tecrübeli futbolcu, bu sezon Suudi Arabistan Ligi’nde 24 maçta, 8 gol ve 4 asist kaydetti. Martins bir önceki sezon ise Portekiz’de 29 mücadelede 12 gol ve 6 asistle dikkat çekmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...