Tgrt Haber
08 Aralık 2021 06:57

Fenerbahçe harekete geçti: 4 isimle yeni sözleşme

Fenerbahçe’de Ali Koç yönetimi, gençleri elinde tutacak. Sarı lacivertliler çıkış içindeki Ferdi Kadıoğlu ile Berke Özer’e 5; umut vadeden Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler’e ise 6 senelik sözleşmeler teklif etti.

Fenerbahçe harekete geçti: 4 isimle yeni sözleşme
fenerbahçe,,transfer,,süper lig,

Teknik adam konusunda şanssız olan ve bir türlü istikrarı sağlayamayan Fenerbahçe’de Vitor Pereira döneminin belki de en önemli yanı genç kazanımlardı. Genelde yedek bırakılan ve hamle oyuncusu olarak düşünülen Ferdi Kadıoğlu on bire girdi. Altay Bayındır’ın sakatlığında kaleyi devralan Berke Özer güven verdi. Genç isimler Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler de süre aldıkları zamanları iyi değerlendirdi.

GENÇLER MUTLU

Bu verilen ışığında yönetim de harekete geçti ve dört isme yeni mukavele önerdi. Millî takım konusunda kesin kararını vermeyen ancak Türkiye’yi tercih etmesi beklenen Ferdi Kadıoğlu ile kaleci Berke Özer’e 5 yıllık sözleşme teklif edilirken 20 yaşındaki Muhammed ve 16 yaşındaki Arda Güler’e ise 6 yıllık kontrat sunuldu. Futbolcuların da yönetimin teklifinden dolayı mutlu oldukları ve olumlu baktıkları belirtildi.

FERDİ SAHNEDE

22 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu bu sezon 21 maçta süre alırken bunların 19’una on bir başladı. Genç isim bu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik performans yakaladı.

TFF AÇIKLADI: FB-BJK MAÇI… DERBİ 19 ARALIK’TA

Spor Toto Süper Lig’de 7 haftalık fikstür açıklandı. 19. haftadaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 19 Aralık Pazar günü saat 19.00’da oynanacağı duyuruldu. Bu arada Spor Toto Süper Lig’e 24 Ocak-1 Şubat 2022 tarihleri arasında FIFA millî maç takvimi sebebiyle ara verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...