Tgrt Haber
29 Haziran 2021 23:22

Fenerbahçe Steven Caulker'ı transfer etti

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki İngiliz stoper Steven Caulker'ı transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Steven Caulker'ı transfer etti
fenerbahçe,transfer,Caulker

Alanyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Steven Caulker'ın yeni takımı belli oldu.

3 BÜYÜKLER PEŞİNDEYDİ

Kulübüyle sözleşmesi sona eren ve adı bir süredir Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan 29 yaşındaki İngiliz savunmacı, tercihini İstanbul'un Anadolu Yakası'ndan yana kullandı. Caulker'ı transfer ettiğini duyuran sarı lacivertliler, böylece Serdar Dursun'dan sonra bu sezonki ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu.

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN SONRA İMZA

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinin yapılması için İstanbul’a davet edilmiştir. Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından oyuncu ile resmi sözleşme imzalanacaktır."

2,5 SEZONDA 84 MAÇA ÇIKTI

2018-2019 sezonunun devre arasında Alanyaspor'a gelen Caulker, Akdeniz temsilcisinde 2,5 sezonda Süper Lig'de 71, Türkiye Kupası'nda 13 maça çıktı. Caulker, kariyerinde Alanyaspor'un yanı sıra Liverpool, Southampton, Swansea City, Tottenham Hotspur, Bristol City, Cardiff City, Yeovil Town ve Queens Park Rangers'ta forma giydi. 29 yaşındaki stoper, bir dönem İngiltere Milli Takımı'na kadar yükseldi.

VEDA ETTİ

Fenerbahçe'nin Serdar Dursun'un ardından renklerine kattığı ikinci isim Steven Caulker, Alanyaspor'a veda etti. İngiliz oyuncu, "Benim için yaptıklarınızı asla unutmayacağım" dedi.

Alanyaspor'dan önce Liverpool, Southampton, Swansea City, Tottenham Hotspur, Bristol City, Cardiff City, Yeovil Town ve Queens Park Rangers formaları da giyen 29 yaşındaki oyuncu, sosyal medyadan Alanyaspor camiasına veda etti. İngiliz oyuncu, "Alanyaspor'a ve Alanyaspor taraftarına her şey için çok teşekkür ederim. Bugüne kadar her daim arkamda oldunuz ve bana ailenizden birisi gibi hissettirdiniz. Bana şans verdiniz. Benim için yaptıklarınızı asla unutmayacağım. Size başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Steven Caulker'ı transfer etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...