Tgrt Haber
27 Ekim 2021 06:29

Fenerbahçe yenildi, Ali Koç taraftarla tartıştı

Fenerbahçe, THY Euroleague'de ağırladığı Barcelona’ya mağlup oldu. Karşılaşmayı izleyen Başkan Ali Koç ile bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe yenildi, Ali Koç taraftarla tartıştı
fenerbahçe,basketbol,Euroleague

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda İspanya'nın Barcelona takımıyla karşılaştı. Mücadeleyi 76-74 skorla kazanan Barcelonalı oyuncular maç sonu sevinç yaşadı.

Fenerbahçe yenildi, Ali Koç taraftarla tartıştı

Fenerbahçe THY Euroleague'de ağırladığı Barcelona'ya son saniyelerde mağlup oldu: 74-76. İlk çeyreği yüksek yüzdeli oynayan Vesely'nin sayılarıyla 20-15 üstün geçen temsilcimiz, savunmasını sertleştiren ve Calathes’i iyi kullanan rakibi karşısında soyunma odasına 35-29 mağlup döndü. Şehmuz'un yırtıcı oyunuyla farkı kapatan Fener, final çeyreğinde Higgins, Calathes ve Davies'i durdurmakta zorlansa da Guduric'in basketleriyle bitime 6 saniye kala skoru 74- 74'e getirdi. Fakat Mirotic'in zor pozisyonda bulduğu sayı İspanyol ekibini sevindirdi. 

ALİ KOÇ VE TARAFTAR ARASINDA GERGİNLİK

Karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığına adaylığını açıklayan Harun Erdenay ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da izledi. Karşılaşmanın sonunda Ali Koç ile birkaç taraftar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe yenildi, Ali Koç taraftarla tartıştıFenerbahçe yenildi, Ali Koç taraftarla tartıştı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...