Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ocak 2022 20:11

Fenerbahçe'de Szalai, Kim Min-Jae ve Osayi ayrılmak istiyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de son olarak Altay'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde 3 isimden sürpriz bir talep geldi. Kanarya'nın 3 yıldız futbolcusu Attila Szalai, Kim Min-Jae ve Osayi-Samuel ayrılmak istediklerini yönetime bildirdi.

Fenerbahçe'de Szalai, Kim Min-Jae ve Osayi ayrılmak istiyor!
​Süper Lig,Fenerbahçe,Kim Min-Jae,Atilla Szalai,Osayi-Samuel

Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Altay'ı 2-1 ile mağlup eden Fenerbahçe, yeni hocası İsmail Kartal ile ilk galibiyetini aldı. Bu sezon beklentilerin uzağından kalarak zirvenin 15 puan gerisine düşen sarı-lacivertli takım transfer çalışmalarını da sürdürürken, takımdan ayrılacak isimlerle ilgili de beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Ajansspor'un haberine göre; Sarı-lacivertli takımda 3 isim yönetime takımdan ayrılmak istediklerini resmen bildirdiler. Birçok Avrupa takımının talip olduğu Fenerbahçe'nin 3 yıldızı Atilla Szalai, Kim Min-Jae ve Osayi-Samuel gelen teklifleri değerlendirmek istediklerini resmen açıkladılar.

HEDEF 53 MİLYON EURO GELİR!

Fenerbahçe yönetimi takımdan ayrılmak isteyen yıldızlarından Szalai için en az 20 milyon Euro, Güney Koreli savunmacı Kim Min-Jae için 25 milyon Euro ve 24 yaşındaki kanat oyuncusu Osayi Samuel içinde 8 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

MENAJERLERİNİ ÇAĞIRDILAR

2025 yılına kadar sözleşmeleri bulunan Atilla Szalai, Min-Jae Kim ve Osayi Samuel menajerlerini İstanbul'a çağırdı. Yıldız futbolcular başta İngiltere olmak üzere yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek ve takıma bonservis anlamında katkı sağlamak istiyorlar.

5 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Fenerbahçe yönetimi sezon sonu için takım içinde beklenenleri bir türlü veremeyen ama sözleşmeleri devam eden Miha Zajc başta olmak üzere Allahyar, Serdar Dursun, Luis Gustavo, Pelkas ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Sosa ile de yolları ayırma kararı aldı.

Yeni sezon yapılanması için düğmeye basan yönetim bu futbolculardan gelecek olan bonservis bedeli ile takımın bütçesini dengelemek istiyor. Yönetim satış listesine koyduğu ve sözleşmeleri devam eden Miha Zajc, Allahyar, Serdar Dursun, Luis Gustavo ve Pelkas içinde toplam olarak en az 25 milyon euro gelir bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...