Tgrt Haber
22 Ekim 2021 20:18

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas gözden çıkarıldı!

Son dakika Fenerbahçe spor haberi: Teknik direktör Vitor Pereira ile yeni bir yapılanma içine giren Fenerbahçe'de ara transfer döneminde yolların ayrılacağı isimler belli olmaya başladı. Sarı-lacivertlilere transfer olduğu ilk sezonda performansıyla büyük beğeni toplayan Dimitris Pelkas, yeni sezona iyi başlayamadı. Portekizli çalıştırıcı,forma verdiği karşılaşmalarda bekleneni vermediğini düşündüğü 27 yaşındaki oyuncuyu gözden çıkardı. Kanarya, Dimitris Pelkas için ocak ayında gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas gözden çıkarıldı!
Fenerbahçe,Dimitris Pelkas

Fenerbahçe'nin Yunanistan Ligi ekibi PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas, ilk sezonunda gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezi olmuş ve gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı. Yeni sezon öncesi omzundan sakatlanan Pelkas, yaklaşık 1 ay takımından ayrı kalmış ancak iyileştikten sonra da aldığı şansları iyi değerlendirememişti. Son olarak Royal Antwerp maçında oyuna sonradan dahil olan Yunan yıldız, kötü performansı ve moralsiz tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Akşam'ın haberine göre, Fenerbahçe'de tüm bu gelişmelerin ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın gözünden düşen Dimitris Pelkas'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Kanarya, Pelkas için devre arasında ve sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

10 MİLYON EURO

Fenerbahçe, sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan ve sarı-lacivertlilere geldikten sonra piyasasını katbekat artıran Pelkas'tan bonservis geliri elde etmek istiyor. Kanarya; Bologna, Lyon, Rubin Kazan ve Mönchengladbach gibi takımların kıskacında olan Yunan futbolcu için en az 10 milyon euro talep ediyor.

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 41 maça çıkan Dimitris Pelkas, 8 gol 8 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki Pelkas'ın güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...