Tgrt Haber
15 Ekim 2021 17:40

Fenerbahçe'de Jose Sosa ile yollar ayrılıyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sezon sonunda Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona erecek olan ve takımdaki geleceği merak edilen Jose Sosa ile yollar ayrılıyor. Teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertli yönetim, Arjantinli yıldız ile yola devam etmeme kararı aldı. Buna göre Fenerbahçe'de, Jose Sosa ile yeni sözleşme imzalanmayacak ve sezonun bitmesinin ardından yollar ayrılacak. Tecrübelinin futbolcunun ülkesine dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de Jose Sosa ile yollar ayrılıyor!
Vitor Pereira,Fenerbahçe,Estudiantes,Jose Sosa

Teknik direktör Vitor Pereira ile yeni bir yapılanma içine giren Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek isimlerle ilgili kararlar verilmeye başlandı. Akşam'ın haberine göre; Sarı-lacivertlilerde sezonun sona ermesinin ardından Jose Sosa'yla yeni kontrat yapılmayacak ve yollar ayrılacak. Sarı-lacivertli yönetimin, kararı teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda verdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin verdiği kararda Jose Sosa'nın ilerleyen yaşı, oyuncunun yıllık 1,5 milyon euroluk maaşı ve gelecek sezon uygulanacak olan yabancı kuralının etkili olduğu belirtildi. Öte yandan Sosa'nın son dönemde yaşadığı sakatlıklar da bu kararın çıkmasında belirleyici olduğu öne sürüldü.

SEZON SONUNDA ÜLKESİNE DÖNÜYOR

Jose Sosa'nın Fenerbahçe'den sonra hangi takıma transfer olacağı da merak konusu oldu. Sosa'yı sezon başında Estudiantes istemiş ancak Arjantinli yıldız ailevi sebeplerden dolayı futbola başladığı kulübe şimdilik dönmeme kararı almıştı.

36 yaşındaki Jose Sosa'nın Fenerbahçe macerası en geç sezon bitimiyle sona erecek. Tecrübeli ismin futbola başladığı Estudiantes'e dönüp burada forma giydikten sonra yeşil sahalara veda etmesi bekleniyor.

"JOSE SOSA'YI KİM İSTEMEZ"

Estudiantes Başkanı Martin Gorostegui ise Jose Sosa'yla ilgili geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "Jose Sosa kulübümüzün ölçülerine uygun bir isim. Onunla ilgili geçmişte söylentiler olmuştu. Başkan olmanın dışında bu kulübün aynı zamanda bir taraftarıyım da ve transferin gerçekleşmesini çok isterim. Sosa'nın dönmesini hangi taraftar istemez. Sosa'nın yeniden Arjantin'e dönmesi tamamen onun tercihine bağlı" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde toplam 5 maça çıkan Jose Sosa skor katkısı yapamadı. Sosa bu 5 maçta toplam 315 dakika süre aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...