Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ekim 2021 06:35

Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi: Pereira oyuna almadı, tişörtünü fırlatıp attı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 8. haftasında evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Sarı-Lacivertliler maçı Berisha ve Luiz Gustavo'nun golleriyle 2-1 kazanırken karşılaşmaya maçta forma şansı bulamayan Mesut Özil’in teknik direktör Vitor Pereira’ya olan tepkisi damga vurdu.

Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi: Pereira oyuna almadı, tişörtünü fırlatıp attı
fenerbahçe,,mesut özil,,süper lig,,kasımpaşa,,maç,,futbol,,Vitor Pereira,

Fenerbahçe’de Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında soğuk rüzgârlar esiyor. Olimpiakos maçında yer almayan oyuncu Kasımpaşa maçında da kulübedeydi. Saha kenarında ısınan Mesut, oyuna giremeyeceğini anlayınca kulübeye gelirken Pereira’nın önüne tişörtünü çıkarıp attı. Başkan Ali Koç ise maçtan sonra yaptığı açıklamada “Aralarında bir sıkıntı yok” dedi.

HATALAR EN ÇOK BİZE

Mesut’un takımın önemli bir parçası olduğunu söyleyen Başkan Koç “Mesut Özil buraya Fenerbahçe’yi yedi sene sonra şampiyon yapacak kadronun lideri olmaya geldi” ifadelerini kullandı. Hakem kararlarından en çok canı yanan kulübün Fenerbahçe olduğunu da dile getiren Koç “Rakipler, bizim başımıza gelenleri yaşasa, İstanbul’da kıyamet kopardı” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...