Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2021 14:33

Fenerbahçe'de Mesut Özil sevinci

Süper Lig'de geçen hafta aldığı kritik derbi galibiyetiyle 5'inci sıraya yükselen Fenerbahçe'de, pazartesi günü oynanacak Göztepe maçı öncesi Mesut Özil sevinci yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle hafta içinde oynanan Olympiakos maçında forma giyemeyen yıldız futbolcu, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Fenerbahçe'de Mesut Özil sevinci
fenerbahçe,,mesut özil,

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'den sevindiren haber geldi. Galatasaray derbisinde attığı gol ve sergilediği başarılı performansla galibiyetin mimalarından olan ancak zorlu maçta sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli futbolcu antrenmanlara dahil oldu.

MESUT ÖZİL ANTRENMANA ÇIKTI

Süper Lig’in 14. haftasında pazartesi akşamı Göztepe deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı bulunan Mesut Özil'in de takımla birlikte çalışması camiayı sevindirdi.

Fenerbahçe'de Mesut Özil sevinciMesut Özil takımla birlikte antrenmana katıldı

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki idmanı Olympiakos ile oynanan karşılaşmada görev alan oyuncular, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam eden idman, bireysel çalışmalarla noktalandı.

Mesut Özil takımla birlikte çalışırken; Altay Bayındır ve Enner Valencia günü tedavi programları ile tamamladı.

Göztepe ile Fenerbahçe, 29 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karışya gelecek. Kritik mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...