Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2022 19:16

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 2 futbolcu...

Son dakika haberi: Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe deplasmanda DG Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin 53. dakikasında darı-lacivertlilerin tecrübeli sol beki Filip Novak sakatlanarak sedyeyle oyun dışına çıkartıldı.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 2 futbolcu...
Fenerbahçe,Süper Lig,Sivasspor,Filip Novak,Serdar Aziz

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. 1-1 sona eren mücadelenin 53. dakikasında Filip Novak sakatlandı ve sedyeyle oyun kenarına alındı. Novak'ın yerine Dimitrios Pelkas oyuna girdi.

Novak'ın durumunun ciddi olduğu düşünülürken Başakşehir maçında oynayıp oynayamayacağı çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.

İSMAİL KARTAL: "DURUMU CİDDİ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Novak'ın durumu çok ciddiymiş. Doktorun ilk söylediği şey bu. Üstüne basamıyor yürüyemiyor. Ciddi bir sakatlığı var. İnşallah bir an önce toparlar ve aramıza döner." ifadelerini kullandı.

SERDAR AZİZ DE SAKATLANDI!

Zorlu Sivasspor deplasmanından 1 puan çıkarten sarı-lacivertlilerin tecrübeli ismi Serdar Aziz de sakatlığı nedeniyle sahayı terk etti. Serdar Aziz'in yerine oyuna Tisserand dahil oldu.

Ayrıca mücadelenin 34. dakikasında sarı-lacivertlilerin tecrübeli ismi Serdar Aziz sarı kart gördü. Serdar, Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...