Tgrt Haber
23 Ekim 2021 22:10

Fenerbahçe'den çifte bomba! Romero kardeşler geliyor...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sarı-lacivertler için Paraguay basınından bomba bir iddia gündeme geldi. Kanarya, San Lorenzo ile sözleşmelerini fesheden Oscar Romero ile Angel Romero transferini bitirme noktasına geldi. Arturo Máximo Rubin imzalı haberde, Fenerbahçe'nin ocak transfer döneminde her iki futbolcuya da imza attıracağı kaydedildi.

Fenerbahçe'den çifte bomba! Romero kardeşler geliyor...
Angel Romero,Fenerbahçe,transfer,Oscar Romero

Ocak ayı transfer döneminde eksik bölgelerini ve özellikle hücuma takviye yapmak isteyen Fenerbahçe için Paraguay basınından önemli bir iddia gündeme geldi. Buna göre Kanarya, Paraguaylı kardeşler Oscar Romero ve Angel Romero'ya imza attırmaya hazırlanıyor.

D10'da yer alan habere göre; Angel ve Oscar Romero kardeşler, San Lorenzo ile sözleşmelerini feshettikten sonra yeni bir kulübe katılmaya hazırlanıyor. Birkaç hafta öncesine kadar iki oyuncununda geleceği spekülasyonların hedefindeydi... Geçtiğimiz cuma günü önemli bir gelişme yaşandı. Avrupa'da kendi ülkesindeki en büyük kulüplerden biri olan Fenerbahçe'nin, iki isme de ilgi duyduğu ortaya çıktı. Ayrıca transferin ayrıntılarına dair önemli detaylar da ortaya çıktı.

İKİSİ BİRDEN GELİYOR!

Edinilen bilgilere göre; Oscar ve Angel Romero kardeşler, beraber Fenerbahçe'ye katılması bekleniyor. Öte yandan transferin yüzde 80 tamamlandığı ve ocak ayında atılacak imzaların beklendiği kaydedildi. Ocak 2022'de, kardeşler Türkiye'de oynayamaya başlayacak... Bu transferin gerçekleşmesi halinde Angel Romero, kariyerindeki ilk Avrupa deneyimini yaşayacak. Oscar, 2017-18 sezonunda Alaves'te oynamıştı.

OSCAR ROMERO KİMDİR?

4 Temmuz 1992'de Paraguay'da dünyaya gelen Oscar Romero, 1.76 boyunda ve orta sahanın göbeğinde forma giyiyor. Yıldız isim kariyerinde; Club Cerro Porteño U19, Racing Club, Shanghai Shenhua, Deportivo Alavés ve San Lorenzo'da oynadı. Oscar Romero bu sezon 24 maça çıktı ve 2 gol 3 asist kaydetti.

ANGEL ROMERO KİMDİR?

4 Temmuz 1992'de Paraguay'de dünyaya gelen Angel Romero, 1.76 boyunda ve sağ kanatta forma giyiyor. Yıldız isim kariyerine Club Cerro Porteno U19'da futbol hayatına başladı ve daha sonra Corinthians, San Lorenzo'da oynadı. Angel Romero, bu sezon toplamda 24 maçta oynadı ve 5 gol 4 asist üretti. Öte yandan yıldız isim Paraguay milli takımı ile 37 maça çıktı vce 9 gol üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...