Tgrt Haber
03 Temmuz 2021 12:43

Fenerbahçe’den çifte hamle! Ya Borini ya Visca…

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Vitor Pereira'yı takımın başına getirdi. Sarı-lacivertlilerde tüm gözler transfere çevrilirken, kanat bölgesi için Süper Lig'in iki yıldızı Edin Visca ve Fabio Borini'yi listeye alan Kanarya, iki isimden birini kadrosuna katacak.

Fenerbahçe’den çifte hamle! Ya Borini ya Visca…
Edin Visca,Fenerbahçe,Fabio Borini

Teknik direktör konusunu çözen Fenerbahçe, transferleri bitirmeyi hedefliyor. Bir kanat oyuncusu almayı planlayan sarı-lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan Edin Visca ile Karagümrük'ün yıldızı Borini'den birini renklerine bağlamak istiyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Başakşehir ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Visca, Fenerbahçe'nin ilk tercihi olurken, bonservisi konusunda sıkı pazarlıklar yapılıyor. Yönetim, Başakşehir ile anlaşamaması halinde rota Karagümrük'ün İtalyan yıldızına çevirecek.

Karagümrük'ten önce Verona, Milan, Sunderland, Liverpool, Roma, Swansea ve Chelsea gibi devlerin formasını giyen Borini'nin İstanbul ekibiyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...