Tgrt Haber
29 Ocak 2022 10:19

Fenerbahçe'den forvet operasyonu: Seferovic, Morelos, Tiquinho...

Pesic için Karagümrük’ü ikna edemeyen Fenerbahçe’nin golcü transferinde üç adayı var. Sarı lacivertliler; Seferovic, Morelos ve Tiquinho arasında seçim yapacak. Rangers’ın Kolombiya santrforu daha yakın görünüyor, yönetim dört koldan bastırıyor.

Fenerbahçe'den forvet operasyonu: Seferovic, Morelos, Tiquinho...
fenerbahçe,,süper lig,,transfer,,morelos,

Gol yollarında yaşadığı problemi transferle çözmeyi hedefleyen Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal’ın da isteğiyle devre arasında takviye için yoğun mesai harcıyor. Sarı lacivertlilerin gündemine gelen ilk isimler Vedat Muriç ile Aleksandar Pesic olmuştu. Oyuncular Fenerbahçe’ye gelmeye can atsa da Muriç için Lazio ile Pesic için de Karagümrük’le anlaşma zemini sağlanamadı. Farklı oyunculara yönelen sarı lacivertliler, an itibarıyla listeyi üç isme indirdi: Glasgow Rangers’tan Alfredo Morelos, Olimpiakos’tan Tiquinho Soares, ve Benfica’dan Haris Seferovic.

Fenerbahçe'den forvet operasyonu: Seferovic, Morelos, Tiquinho...Tiquinho Soares

KİRALIK VEREN YOK

Fenerbahçe, Arnavut asıllı İsviçreli Seferovic için Benfica’ya kiralık teklifinde bulundu. Ancak Portekiz ekibinin, 29 yaşındaki golcü 2 milyon avroluk kiralama bedeli ve 7 milyon avroluk mecburi satın alma şartı ağır geldi. Bu sezon Olimpiakos formasıyla Fenerbahçe ağlarını iki defa havalandıran 31 yaşındaki Brezilyalı Tiquinho için de Yunan ekibi kiralama değil, 5 milyon avroluk satış planlıyor. Bu durumda Rangers’ın 25 yaşındaki golcüsü Alfredo Morelos, favori durumda. 6 milyon avroluk bonservis talebi için Glasgow ekibiyle pazarlıklar sürüyor.

Fenerbahçe'den forvet operasyonu: Seferovic, Morelos, Tiquinho...Alfredo Morelos

EN FORMDA OLAN O

Fenerbahçe’nin golcü adayları arasında Morelos, yaş ve performans olarak öne çıkıyor. 25 yaşındaki Kolombiyalı, bu sezon 30 maçta 13 gol, 4 asistle oynadı. 29’luk Seferovic 12 maça 6 gol, 5 asist sığdırırken 31 yaşındaki Tiquinho 27 maçta 9 defa ağları havalandırdı.

Fenerbahçe'den forvet operasyonu: Seferovic, Morelos, Tiquinho...
Haris Seferovic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...