Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 13:21

Fenerbahçe'den sağ bek hamlesi! Nathaniel Clyne... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Fenerbahçe transfer haberine göre; Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, transfere de hız verdi. Transferde hata yapmak istemeyen teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler, sağ bek transferi için düğmeye bastı. Ada basını Kanarya'nın boşta olan sağ bek Nathaniel Clyne için menajeriyle temas kurduğunu ileri sürdü.

Fenerbahçe'den sağ bek hamlesi! Nathaniel Clyne... Son dakika transfer haberleri
Fenerbahçe,Nathaniel Clyne

Sağ bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için İngiltere'den bir aday geldi. Daily Mail'de yer alan habere göre sarı-lacivertlilerin bu bölgedeki boşluğu doldurmak için Nathaniel Clyne'i listeye aldığı ileri sürüldü.

Son olarak Crystal Palace'ta forma giyen ve 1 Temmuz'dan bu yana boşta olan 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle ilk temasın kurulduğunu bildiren gazete, "Türkler, onun için ne kadar istekli bilinmez ama futbolunun son dönemlerine girmeye hazırlanan Clyne için Türkiye iyi bir fırsat olabilir" yorumunu yaptı.

Sarı-lacivertlilerin oyuncuya ne kadarlık bir ücret önerdiği bilgisi ise paylaşılmadı. Daha önce Liverpool, Southampton, Bournemouth gibi takımlarda forma giyen futbolcu, kariyerinde 376 resmi maça çıkıp 8 gol, 22 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...