Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ağustos 2014 18:50

Fenerbahçe'den sürpriz hamle

Fenerbahçe'nin "Transfer yapmayacağız" demesine rağmen Mevlüt için St. Etienne'e resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'den sürpriz hamle
fenerbahçe, hamle, transfer,

Yönetimin "Transfer yapmayacağız" demesine rağmen, gizli bir operasyonla golcü futbolcu için St. Etienne'e resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Trabzonspor yöneticisi Yakup Aslan da "Biz Mevlüt'e talip olduk. Ancak G.Saray dışındaki büyük bir Türk kulübü daha yüksek fiyat önerdi" diyerek Fener'i işaret etti Fenerbahçe'de Sow, Emenike ve Webo'nun sezon ortasında Afrika Kupası'na gidecek olmaları yeni teknik direktör İsmail Kartal'ı da endişelendirdi. Kartal kısa süre önce yöneticilerle görüşüp kaliteli bir yerli golcü alınmasının iyi olacağını söyledi. Bunun üzerine yönetim daha önceki transfer yapmama kararına rağmen, Mevlüt Erdinç dosyasını yeniden açmak zorunda kaldı. Yöneticilerin, geçtiğimiz günlerde St. Etienne kulübü yetkilileriyle görüşerek Mevlüt Erdinç'i resmen istediği belirlendi.
5 MİLYON EURO ÖNERDİLER
Fransız kaynaklardan gelen bilgilere göre sarı-lacivertli ekip, 27 yaşındaki futbolcu için 5 milyon euro önerdi, St. Etienne ise 6 milyon euro talep etti. Gizli tutulan bu transfer harekatı, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan'ın dünkü sözleriyle de bir kez daha açığa çıktı. Radyospor'a yaptığı açıklamada Mevlüt'e talip olduklarını belirten Aslan "Biz Mevlüt'ü isteyince, Türkiye'den bir büyük kulüp, ki bu G.Saray değil, devreye girdi ve fiyat yükseltti. Bu yapılan hiç etik değil" diyerek F.Bahçe'yi işaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...