Tgrt Haber
11 Kasım 2021 16:50

Fenerbahçe'nin Pereira kararı ne oldu? Ali Koç istifa edecek mi?

Fenerbahçe Süper Lig mücadelesinde arka arkaya kötü sonuçlar alması üzerine Ali Koç istifaya davet edildi. Fenerbahçe Kayserispor maçı yenilgisinin ardından konuşmasını iptal eden Ali Koç FBTV ekranlarından açıklama yapıyor. Peki Fenerbahçe teknik direktörü Pereira gidiyor mu? Ali Koç istifa edecek mi? Fenerbahçe Mesut Özil kararı ne oldu?

Fenerbahçe'nin Pereira kararı ne oldu? Ali Koç istifa edecek mi?
ali koç,,fenerbahçe,

Fenerbahçe Süper Lig karşılaşmalarında arka arkaya yaşadığı puan kayıplarının ardından taraftarların merak ettikerini cevaplamak için 11 Kasım saat 16.00’da FBTV’ye açıklama yapıyor. Ali Koç Fenerbahçe’nin kötü gidişatını, teknik direktör kararını, Mesut Özil gerginliğini, istifa kararını ve devre arası transferleri hakkında açıklama yapacak. İşte Ali Koç Fenerbahçe açıklamaları. 

ALİ KOÇ İSTİFA EDECEK Mİ? 

Ali Koç Kayserispor yenilgisinin ardından Divan Kurulu’nda kürsüye gelip son anda konuşmayacağını açıklamasının ardından istifa iddaları güçlendi. Başkan Ali Koç sessizliğini bugün bozarak bugün FBTV’ye açıklama yaptı. Yönetimin ve kendisinin istifa gibi bir fikri olmadığını belirtti. Taraftarın istifa çağrısı yaparken kulübü ve oyunları düşünmelerini gerektiğini ve bu durumun en çok Fenerbahçe’ye zarar verdiğini belirtti. Ali Koç ''Asıl önemli olan Fenerbahçe’dir'' açıklamasını yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Taraftarlarımızın desteği olmadan şampiyonluk olamayız. Büyük resmi iyi görün, satır aralarına dikkat edin. Fenerbahçe yükselişe geçecek'' dedi. 

Ali Koç taraftar desteğine en çok ihtiyaç olan bu dönemde koşulsuz sevgiye ihtiyaçları olduklarını söyledi. Koç ''Ligde 7. haftaya lider girdik, takım da hoca da övülüyor. Ardından gelen 4 haftada kaybettiğimiz puanlar, sergilediğimiz oyun, kırılgan olan camiamızda 'Bu sezonda mı boşa geçecek' endişesi oluşturdu" dedi. 

FENERBAHÇE'DEN PEREİRA KARARI!  

Ali Koç, Pereira gidiyor ve Fenerbahçe teknik direktör arıyor iddilarına cevap verdi. Ko. "Burası Fenerbahçe öncelikle.  Başka kulübün hocası bir sorgulanırsa Fenerbahçe'nin hocası 5 sorgulanır. Vitor Pereira açıklandığı gün hedef tahtasına konmaya başlandı. Pereira'nın buraya para için gelmediğini belirtmek isterim. Çin'de kazandığı paraları akıl edemezsiniz. Buraya yarım kalan hikayesini bitirmeye geldi. Galatasaray maçının sonucu Pereira ile ilgili düşüncelerimizi değiştirmeyecek. Tazminat veremiyorlar o yüzden göndermiyorlar denecek. Hoca, 10 yıllık birikim sağlamış, buraya neden geldiği belli. Hocamıza da takıma da kendimize de inanıyoruz. Hoca değişikliğine gidecek olursak ilk kendisi duyar'' dedi. 

Fenerbahçe'nin Pereira kararı ne oldu? Ali Koç istifa edecek mi?

ALİ KOÇ’TAN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI 

FBTV’ye açıklama yapan Ali Koç Mesut Özil gerginliğinin sosyal medyada yansıttığı aklar büyük bir problem olmadığını açıkladı. Koç”, Mesut Özil daha fazla oynamak istiyor, oynamaya aç. İyi bir Mesut'un neler yapacağını herkes biliyor. Oyun sistemi ile Mesut'un yaptıkları örtüşmüyor olabilir. Ancak hocamızın, Mesut'a ön yargısı yok. Mesut'un artık işine odaklanması lazım. Ticari işlerini bırakıp nasıl Fenerbahçe'ye daha fazla katkı veririm, buna odaklanması gerekiyor. Hoca’nın Mesut’tan nasıl daha iyi yararlanacağını daha iy düşünmesi gerekiyor’’ dedi. 
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç taraftarlara Fenerbahçe’de yaşananların neden başka kulüpte yaşanmadığını düşünmelerini gerektiğini söyledi. Fenerbahçe’nin şanssızlığının göz ardı edilmemesi gerektiğini de vurguladı. 

FENERBAHÇE TRANSFER YAPACAK MI? 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç devre arasında ihtiyaç olan bölgelere transferler gerçekleştireceğini duyurdu. 3 4 hafta önceki durumlarına dönmenin son derece kolay olduğunu belirten Ali Koç, ihtiyaçların değerlendirildiğini ve transferleri değerlendirdiklerini söyledi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...