Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 06:53

Fenerbahçe'nin transferde suskun kalmasının sebebi

Fenerbahçe’nin suskun kalmasının perde arkasında yatan sebep: Sarı-Lacivertlilerde 9 futbolcu gözden çıkarıldı ama kadroda yerli ve yabancı toplamda 31 isim var. Bu da şu an için eli kolu bağlıyor.

Fenerbahçe'nin transferde suskun kalmasının sebebi
fenerbahçe,,süper lig,,transfer,,son transferler,

Sarı-Lacivertlilerde 9 futbolcu gözden çıkarıldı ama kadroda yerli ve yabancı toplamda 31 isim var. Bu da şu an için eli kolu bağlıyor.

DOKUZ İSİM SİLİNDİ

Kanarya’da son dönemde büyük bir kadro sirkülasyonu var. Özellikle yüksek maliyetlerle alınan ve sarı lacivertli kulüpten aldığı parayı başka yerde bulamayan kadro fazlası yabancılar gitmek istemiyor. Hâliyle de kadro şişkinliği yaşanıyor. İşte yeni sezonun yapılanması çalışmalarında da sıkıntı yaşanıyor. Vitor Pereira tam dokuz ismi kadroda düşünmediğini açıkladı. Buna rağmen şu anda kadrosunda 31 oyuncu bulunan sarı lacivertliler operasyona devam etmeye mecbur.

AYRILIKLAR YOLDA

Hem yeni takviyelere kontenjan açmak için hem de elde kalanları kullanabilmek adına. Kadroyu 28’e düşürmesi gereken Fenerbahçe’nin mevcut kadrosundaki yabancı sayısı 15... Ve stoper ve forvet bölgesine yapılacak takviyeler düşünülürse Mbwana Samatta, Diego Perotti, Nabir Dirar ve Zanka gibi isimlerle yolların ayrılması söz konusu. Ancak bu isimlerin gitmesi de zor görünüyor. Yönetim de iç temizliği yapmadan dış transfere ağırlık veremiyor ve suskun görünüyor.

BEKLENTİ BÜYÜK: MESUT ÖZİL’E GÖRE PLAN

Kanarya’nın geçen sezonun devre arasında Arsenal’den kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mesut Özil beklentilerin uzağında kalmıştı. Şu anda da hastalığı sebebiyle bir süredir takımdan uzak olan yıldız isimden beklenti büyük. Pereira, Özil’i saha içinde ana kumanda olarak düşünüyor.

SADIK’A ÜÇ TALİP VAR

Sarı lacivertlilerde Pereira’nın kadroda düşünmediğini açıkladığı Sadık Çiftpınar ayrılmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ile bir yıl daha mukavelesi bulunan tecrübeli stoperi Kasımpaşa, Hatay ve Göztepe istiyor. Kararı Sadık verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...