Tgrt Haber
10 Ocak 2022 06:55

Fenerbahçe'de gözler yeni hocada: İşte Löw olmazsa hedefteki isimler

Fenerbahçe’de Başkanı Ali Koç’un karantinası bugün sona eriyor. Covid-19 sebebiyle ara verilen hoca görüşmeleri başlıyor. Hedefteki ilk isim Löw. Slaven Bilic’in ise Alman hocadan ret cevabı gelirse masaya davet edilmesi bekleniyor. Yılmaz Vural da umutla beklemeye devam ediyor.

Fenerbahçe'de gözler yeni hocada: İşte Löw olmazsa hedefteki isimler
fenerbahçe,Joachim Löw,slaven bilic,yılmaz vural

Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, halen yeni bir teknik direktör ile anlaşamadı. Yeni hoca konusunda büyük bir çıkmaza giren Fenerbahçe, krizi çözmeye hazırlanıyor. Başkan Ali Koç ve yöneticisi Selahattin Baki’nin koronavirüse yakalanmasıyla sekteye uğrayan teknik direktör arayışları tam gaz başlıyor. Başkan Koç’un karantinası bugün sona ererken, Baki’nin de yarın sahaya inmesi bekleniyor. Koç’un, şu ana kadar yaptığı teklifleri geri çeviren Joachim Löw’ü ikna etmek için eli yükselterek bir görüşme daha yapacağı belirtiliyor. Slaven Bilic’in ise Alman hocadan ret cevabı gelirse masaya davet edilmesi bekleniyor.

YILMAZ VURAL SÜRPRİZİ

Tabii sürprizlere de hazır olmak gerek. Zira yıllardır Fenerbahçe hayali kuran Yılmaz Vural’dan ciddi bir açıklama geldi. Daha önce Fenerbahçe ile iki defa anlaşan ancak çalışma imkânı bulamayan ünlü teknik adam, sarı lacivertli yöneticilerin kendisiyle temasa geçtiğini ifade etti. Vural, “Beni arayıp teklifte bulundular ancak son kararı Ali Koç verir. Bakalım ne olacak” açıklamasını yaptı.

Öte yandan takımın sezon sonuna kadar Zeki Murat Göle’de kalacağı da dillendirilmeye başlandı.

PEREİRA YALANLAMASI

Fenerbahçe, Vitor Pereira’nın FIFA’ya şikâyette bulunduğu iddialarını yalanladı. Portekizli hoca ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını vurgulayan sarı lacivertliler, bir şikâyetin söz konusu olmadığını belirtirken, sözleşmesinde bir tazminat olmadığını da yineledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...