Tgrt Haber
22 Kasım 2021 19:07

Fenerbahçe'ye dev teklif! Enner Valencia...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sarı-lacivertliler, son olarak Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanına çıkmış ve dev derbiden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak kritik bir üç sahibi oldu. Maç sonrası Fenerbahçe cephesinde büyük bir sevinç yaşanırken, bir yandan da devre arası transfer çalışmalarında hareketlilik yaşanıyor. Fenerbahçeli Enner Valencia'ya bir süredir Wolverhampton'ın ilgisinin olduğu bilinirken, Ada kulübü ile transfer için pazarlığa oturulduğu ve resmi teklif için görüşüldüğü kaydedildi.

Fenerbahçe'ye dev teklif! Enner Valencia...
Fenerbahçe,Süper Lig,Galatasaray,Enner Valencia,Wolverhampton

Fenerbahçe, bir yandan Süper Lig'de Galatasaray galibiyeti sonrası zirve yarışıne yeniden tutunurken, diğer yandan da transfer için görüşmelerini sürdürüyor. Bir süredir Fenerbahçeli Enner Valencia için Wolverhampton iddiaları gündeme gelmiş ve yıldız futbolcu için kulübe teklifin geleceği öne sürülmüştü.

WOLWES ISRARCI

Güney Amerika basınında yer alan habere göre, Enner Valencia için Wolves, sarı-lacivertli kulübe resmi transfer teklifini yaptı. Ekvadorlu futbolcu için ilk etapta 4.5 milyon euro bonservis önerildi. Haberin detaylarında, Fenerbahçeli yetkililerin Enner Valencia için gelen bu teklifi reddettiği bilgisine yer verilirken, Süper Lig devine 2. teklifin de geldiği aktarıldı.

TEKLİFLER REDDEDİLDİ!

Buna göre, Enner Valencia için Wolverhampton, Fenerbahçe kulübünün kapısını yeniden çaldı ve bonservis ücreti 6 milyon euroya çıkarıldı. Ancak, Fenerbahçeli kurmaylar Valencia için gelen 2. teklifi de reddetti.

İspanya ve ABD'den Enner Valencia için talipler olduğu ve sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlandığı bilinirken, Ada kulübünün bir sonraki teklifini yapıp yapmayacağı belirsizliğini koruyor.

Enner Valencia kariyeri boyunca Emelec, Pachuca, West Ham United, Everton ve Tigres formalarını giymişti. Yıldız isim, Ekvador milli takımı ile 67 müsabakada 34 gole imza atmıştı. Valencia, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 14 maçta yer alırken, 7 gol 2 asistlik performansıyla göz doldurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...