Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Mart 2014 22:02

Fenerbahçe'ye iyi haber

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 16 Mart Pazar günü sahasında Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Sakatlığı geçen Alves de takımla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'ye iyi haber
Fenerbahçe, futbol haberleri, fenerbahçe haberleri, süper lig, fenerbahçe futbol, lig, Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe,

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör ErsunYanal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptığı bildirildi. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu'nun, antrenmanın ilk bölümünde kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştığı, ikinci bölümde ise çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldıkları kaydedildi. Sakatlığı geçen Bruno Alves'in antrenmanın tamamında takımla çalıştığı, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Raul Meireles'in ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştıkları belirtildi. Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...