Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 12:42

Fenerbahçe'ye sambacı forvet! Tiquinho...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de zirvenin gerisinde kalan ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Ara transfer döneminde kadrosuna kesin bir golcü takviyesi yapmak isteyen sarı-lacivertliler, bir süredir Fatih Karagümrük'ün yıldız ismi Pesic için temaslarını sürdürürken gündemine bu kez de Olympiakos'un forveti Tiquinho geldi. Fenerbahçe resmi teklini Yunanistan kulübüne iletti.

Fenerbahçe'ye sambacı forvet! Tiquinho...
Fenerbahçe,Tiquinho

Ara transfer sezonunda kadrosuna mutlak bir golcü takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, rotasını Yunanistan'a çevirdi. Sezon başından bu yana Serdar Dursun ve Mergim Berisha'dan istediği verimi tam olarak alamayan Fenerbahçe, Brezilyalı golcü Tiquinho'yu transfer etmek istiyor...

KANARYA KİRALAMAK İSTİYOR

Takvim'in haberine göre; resmi teklif yapılan Tiquinho, UEFA Avrupa Ligi'nde Kadıköy'de oynana maçta Olympiakos formasıyla Fenerbahçe'ye 2 gol atmıştı. Fenerbahçe'nin Tiquinho'yi kiralamak istediği ancak Olympiakos kulübünün zorunlu satın alma maddesini eklemek istediği gelen haberler arasında...

Fenerbahçe'nin daha önce teklifte bulunduğu Pesic için de Karagümrük kulübü ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Pesic, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'nin kendisine yaptığı teklifi kabul etmemiş, İstanbul kalmak istediğini söylemişti.

Sarı-lacivertliler Tiquinho ile Pesic'ten birisini kadrosuna katacak. Çubuklu formayı hangi ismin giyeceği ise önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak...

TİQUİNHO SOARES KİMDİR?

Tiquinho Soares 17 Ocak 1991 tarihinde Brezilya'da doğdu. Santrfor mevkisinde forma giyen 1.87 boyundaki futbolcunun kulübü Olympiakos ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

Kulüp kariyerinde 248 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 100 gol ve 25 asist kaydetti. Kariyerine Brezilya Ligi'nde başlayan golcü futbolcu, Porto, Nacional, Guimares gibi takımların formasını giydi.

Tiquinho Soares'in Transfermarkt'daki güncel değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...