Tgrt Haber
03 Aralık 2021 12:35

Ferdi Kadıoğlu 3 milli takımdan seçimini yaptı

Fenerbahçe’nin futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Kanada ve Hollanda’nın tekliflerini reddederek Türkiye’yi seçti. A Milli Takım için oynama kararı alan genç yıldız kararını bir ay içine resmi olarak açıklayacak.

Ferdi Kadıoğlu 3 milli takımdan seçimini yaptı
ferdi kadıoğlu,,türkiye,,fenerbahçe,,a milli takım,

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu hangi milli takımı seçeceği konusunda kararını verdi. Yıldız futbolcu kararını resmi olarak ise 1 ay içinde duyuracak.

Sabah’ın haberine göre; Kanada ve Hollanda'dan gelen teklifleri reddeden Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takımımız'da oynama kararı aldı. 22 yaşındaki oyuncu bu kararıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak genç yıldızın bu kararını yakın çevresiyle paylaştığı iddia edildi.

5 YILLIK İMZA ATACAK

2018 yılında Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon euro karşılığında transfer edilen Ferdi Kadıoğlu'nun mukavelesi sezon sonunda bitiyordu. Fenerbahçe ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacak olan Kadıoğlu, bu kararıyla birlikte ligde Türk statüsünde oynamaya devam edecek.

3 ÜLKE ARASINDAN TÜRKİYE’Yİ SEÇTİ

Doğum yeri Hollanda olan Ferdi’nin Hollanda pasaportu var. 22 yaşındaki oyuncunun annesi ise Kadanalı olduğu için Kanada’dan da genç yıldıza teklif yapıldı. Babası ise Türk olduğu için Türkiye'den de teklif alan Ferdi Kadıoğlu ve A Milli Takımımızı seçti.

Fenerbahçe’nin vazgeçilemeyen isimleri arasında olan Ferdi Kadıoğlu, bu sezonda 20 maçta sahne aldı. Bu karşılaşmalarda 2 gol atan genç oyuncu 2 de asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...