Tgrt Haber
22 Temmuz 2021 12:32

Fernando Muslera hüngür hüngür ağladı!

Galatasaray kariyerinin en kötü maçlarından birini PSV Eindhoven karşısında oynayan Fernando Muslera maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Fernando Muslera hüngür hüngür ağladı!
Fernando Muslera,PSV,Galatasaray

Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turu ilk maçında deplasmanda PSV Eindhoven karşısında büyük bir hezimet yaşayan Galatasaray’da soyunma odasına sessizlik hakimdi. Oyuncular farklı mağlubiyet sonrası büyük bir üzüntü yaşadı.

PSV karşısında yenilen 5 golün 3’ünde kritik hatalar yapan ve Galatasaray kariyerinin en kötü maçını oynayan Fernando Muslera saha içinden sonra soyunma odasında da gözyaşlarını tutamadı. Soyunma odasında takım arkadaşlarının desteği ile karşılaşan Muslera gözyaşlarına hakim olamadı ve hüngür hüngür ağladı.

Takım arkadaşlarının dışında teknik direktör Fatih Terim de Muslera’ya sahip çıktı. Başarılı kaleciyi sakinleştiren ve kendisi ile bir süre görüşen Fatih Terim, Uruguaylı file bekçisine moral aşıladı.

Fernando Muslera hüngür hüngür ağladı!

MUSLERA'DAN AÇIKLAMA

Dün gece oynanan PSV maçında yaptığı kritik hatalarla yenilen goller sonrası büyük üzüntü yaşayan Fernando Muslera, sosyal medyadan paylaştığı açıklamada, "Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü. Ancak her zaman yaptığım gibi, her gün daha ileri gitmeye ve her şeye hazırlıklı olmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...