Tgrt Haber
11 Kasım 2021 19:12

Trabzonspor, Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf'a kanca attı

Süper Lig'de 12. hafta sonunda namağlup lider olan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavililer, Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf'u kadrosuna katmak istiyor. Yıldız futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Trabzonspor, Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf'a kanca attı
Trabzonspor,Hatayspor,Süper Lig,Mame Diouf

Hatayspor'un Süper Lig'e yükseldiği sezon kadroya dahil edilen ve takımının ligin üst sıralarında kalmasını sağlayan Mame Diouf'un, Trabzonspor'un radarına girdiği iddia edildi.

DEVRE ARASINDA HAMLE YAPILACAK

61 Saat'in haberine göre, sezon sonunda Hatayspor'la olan sözleşmesi bitecek olan Diouf'ı ara transfer döneminde ucuz bir maliyetle kadrosuna katmak isteyen bordo-mavililerde, yönetim ve Abdullah Avcı'nın konuyu masaya yatırdığı belirtildi. Tarafların transfer için hemfikir olduğu kaydedilirken, yöneticilerin Senegalli oyuncunun menajeriyle randevu ayarladığı iddia edildi.

Daha önce Premier Lig, Bundesliga ve Norveç'te forma giyen Mame Diouf, Avrupa'da adından sıkça söz ettirdi. Son olarak kariyerinde Türkiye sayfası da açan golcü futbolcu, Hatayspor'da yıldızlaştı. Akdeniz ekibinde toplamda 49 müsabakada forma giyen 33 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 24 gol atarken; 6 da gol pası verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...