Tgrt Haber
03 Aralık 2021 19:34

Georgios Masouras Trabzonspor'a!

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Gervinho'nun uzun süreli sakatlığının ardından kanat pozisyonu için temaslarını sıklaştıran bordo-mavililer, aradığı ismi Yunanistan'da buldu. Trabzonspor yönetimi, Olympiakos'un 27 yaşındaki futbolcusu Georgios Masouras için harekete geçti. Masouras, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin sahasında Olympiakos'u konuk ettiği maçta attığı 2 golle karşılaşmaya damga vurmuştu.

Georgios Masouras Trabzonspor'a!
Trabzonspor,Olimpiakos,Fenerbahçe

Trabzonspor'da ocak ayındaki transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. 61saat'in haberine göre; Bordo-mavili takım, Olimpiakos forması giyen sol kanat oyuncusu Georgios Masouras için görüşmelere başladı.

FENERBAHÇE'YE 2 GOL ATTI

Georgios Masouras, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u ağırladığı ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldığı maçta attığı 2 golle yıldızlaşan isim olmuştu.

27 yaşındaki futbolcu hem kanat hem de forvet bölgesinde görev alabiliyor. Olimpiakos forması ile bu sezon 18 karşılaşmada görev alan Masouras takımına 6 gol 4 asistlik katkı sağladı. Olimpiakos ile toplamda 136 karşılaşmaya çıkan Georgios Masouras, 36 gole imza atarken 17 kez arkadaşlarına gol pası verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...