Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2021 20:57

Trabzonspor'a 1.96'lık kule Bas Dost!

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'in 39 puanlı namağlup lideri Trabzonspor devre arası transfer dönemi öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunu güçlendirerek sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen bordo-mavililerde golcü harekatı başladı. Belçika basınında yer alan haberde Trabzonspor'un Club Brugge forması giyen Bas Dost için devreye girdiği iddia edildi.

Trabzonspor'a 1.96'lık kule Bas Dost!
Süper Lig,Trabzonspor,Bas Dost

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibinin 12 puan önünde yer alan Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Jean Evrard Kouassi ile anlaşma sağlayan bordo-mavililer için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

BAS DOST İDDİASI!

Belçika basınında yer alan haberde Trabzonspor'un Club Brugge forması giyen 1,96'lık Bas Dost için devreye girdiği iddia edildi. Haziran 2022'de sözleşmesi sonra erecek futbolcunun devre arasında da takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğu yazıldı. Haberde Trabzonspor'un yanı sıra Hollanda ekibi Feyenoord'un da Bas Dost için devrede olduğu iddia edildi.

BAST DOST KİMDİR?

31 Mayıs 1989 tarihinde Hollanda'nın Deventer şehrinde dünyaya gelen Bas Dost, 2011-12 sezonunda Heerenveen formasıyla attığı 32 golle Eredivisie'de gol kralı olması sonrası dikkatleri çeken bir isim. Küçük yaşlardan beri futbolla ilgisi olan Dost, 2007-2008'de Emmen kulübünde başladığı profesyonel kariyerine 2008-2010 yılları arasında Heracles Almelo'da devam etti.

2010'da transfer olduğu Hollanda'nın köklü kulübü Heerenveen'de kendini gösteren Dost, burada forma giydiği 2 yıl boyunca futbolseverlerin beğenisini kazandı ve 2011-12 sezonunda Heerenveen formasıyla attığı 32 golle Eredivisie'de gol kralı olarak dev kulüplerin radarına girdi.

Hollanda'da geçirdiği parlak yılların ardından kariyerine yurt dışında devam etme kararı alan Dost, 2012'de Almanya'nın önemli kulüplerinden Wolfsburg'a 7 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığı imza attı. 2016 yılına kadar burada kariyerine devam eden ünlü oyuncu 2016 yılında Portekiz'in önemli ekiplerinden Sporting CP'ye yaklaşık 12 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Futbol yaşamına halen bu takımda devam eden Dost, 1,96 boyunda ve Forvet-Santrafor bölgelerinde oynayan bir futbolcu...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...