Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 10:03

Fenerbahçe'den Mandzukic bombası! Görüşmeler başladı... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Fenerbahçe transfer haberine göre; Golcü transferinde önceliği Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi'ye veren Fenerbahçe, eski gözdesi Mandzukic'i de listeye ekledi. Bonservisi elinde olan 35’lik yıldız ile bir kez daha temasa geçildiği iddia edildi. Hırvat futbolcunun menajerleriyle yapılan görüşmelerde yıllık 2 milyon euro'nun üstüne çıkılmayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'den Mandzukic bombası! Görüşmeler başladı... Son dakika transfer haberleri
Fenerbahçe,Vitor Pereira,Mario Mandzukic

Fenerbahçe oynadığı 5 hazırlık maçının ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda forvet arayışlarına hız verdi. Önceliği Sörloth ve Muriç olan sarı-lacivertliler, Mario Mandzukic'i de listeye aldı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Milan'da geçiren Hırvat yıldız, kariyerine devam etmek istediği Avrupa'da beklediği teklifleri alamazken, F.Bahçeli yöneticiler bir kez daha harekete geçti. Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki golcüyle temasa geçen sarı-lacivertliler, oyuncunun menajerleriyle yaptığı görüşmelerde yıllık 2 milyon euro'nun üstüne çıkamayacaklarını iletti.

DÜŞÜŞTE

Daha önce yapılan görüşmelerde istediği yüksek ücret nedeniyle görüşmeler tıkanmış ve transfer askıya alınmıştı. Beklediği teklifleri alamayan tecrübeli futbolcunun liglerin başlamasına kısa süre kala F.Bahçe'nin teklife sıcak baktığı vurgulanırken, sözleşmesine alacağı yıllık net ücretin yanı sıra şampiyonluk ve gol sayısına göre de bonusların ekleneceği ileri sürülüyor. 5 sezon formasını giydiği Juventus'un ardından Katar ekibi Al Duhail'de forma şansı bulamayan Mandzukic, 2020-21'in ikinci yarısında da Milan'a imza atmıştı.

197 GOL 84 ASİST

Profesyonel kariyerinde 8 farklı takımın formasını giyen Mario Mandzukic, 508 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 197 kez rakip fileleri havalandıran Hırvat yıldız, 84 de asist yaptı. İki kırmızı kart gören 35 yaşındaki futbolcu, 100 kez de sarardı.

KUPA CANAVARI

EURO 2012'de gol kralı olan Mandzukic, Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi Kupası kaldırdı. Tecrübeli golcü, Alman ekibi ile ligde 3, Juventus'la İtalya'da 4, Zagreb ile Hırvatistan'da 3 şampiyonluk yaşadı.

Zagreb'te profesyonel kariyerine başlayan Mandzukic, daha sonra sırasıyla Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Münih, Atletico Madrid, Juventus, Al Duhail ve Milan formaları giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...