Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2021 18:44

Fransız gazeteciden skandal paylaşım! Galatasaray...

Son dakika Galatasaray haberi: UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında Galatasaray, sahasında Fransız ekibi Marsilya ile kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşma öncesi Fransız gazeteci Romain Canuti'nin Nef Stadyumu'ndan yaptığı paylaşım büyük tepki çekti. Bu tepkiler sonrası Fransız gazeteci paylaşımı silerek özür diledi.

Fransız gazeteciden skandal paylaşım! Galatasaray...
UEFA Avrupa Ligi,Galatasaray,Marsilya

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında Galatasaray, sahasında Marsilya ile kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşma öncesi Fransız gazeteci Romain Canuti'nin Nef Stadyumu'ndan yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

Haber sitesi Le Phoceen'de görev yapan Romain Canuti, Galatasaray maçı için Türkiye'ye gelmişti. Fransız gazeteci; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda Aslan heykelinin üstüne oturur şeklinde bir pozu, "Galatasaray'ın aslanını evcilleştirdim" notuyla paylaştı.

Fransız gazeteciden skandal paylaşım! Galatasaray...

TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Fransız gazeteci, gerçekleştirdiği hareket nedeniyle güvenlik görevlisi tarafından uyarı aldığını belirtmişti. Paylaşıma sosyal medyadan gelen tepki büyük oldu. Galatasaraylı taraftarların sert tepkisi üzerine Romain Canuti, paylaşımını sildi.

FRANSIZ GAZETECİDEN TÜRKÇE ÖZÜR PAYLAŞIMI

Yaşanan skandal olay nedeniyle büyük tepki çeken Romain Canuti, Türkçe de bir özür mesajı paylaştı. Canuti, "Dün akşamki basın toplantısından önce, şaka olduğunu düşündüğüm anlamsız hareketle haddimi aştığımı üzülerek fark ettim. Bu sebepten dolayı kırdığım ve üzdüğüm tüm Galatasaray taraftarından özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Fransız gazeteciden skandal paylaşım! Galatasaray...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...