Tgrt Haber
26 Ocak 2022 12:57

Galatasaray aradığı kaleciyi Barcelona'da buldu! Norberto Neto...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ilk hedef kaleci transferi... Bu doğrultuda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren sarı-kırmızılılar, Barcelona'nın yollarını ayırmak istediği 32 yaşındaki Brezilyalı eldiven Norberto Neto için düğmeye bastı. Domenec Torrent de Katalan kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Galatasaray aradığı kaleciyi Barcelona'da buldu! Norberto Neto...
Galatasaray,Norberto Neto,Barcelona

Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kalede yaşanan krizi milli aradan sonra oynanacak olan Alanyaspor maçına kadar bitirmek isteyen Galatasaray'da olağanüstü hal ilan edildi. Takvim'in derlediği habere göre; şu anda birçok isimle görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı kulübün gündemine giren son isim Norberto Neto oldu.

AYRILMAK İSTİYOR!

Yönetimin Barcelona'da satış listesine koyulan Brezilyalı eldiven için düğmeye bastığı öğrenildi. Katalan kulübünün 2019 yılında 26 milyon Euro karşılığında Valencia'dan transfer ettiği 32 yaşındaki Neto, Ter Stegen'in arkasında fazla forma şansı bulamadı. Piyasa değeri 4 milyon Euro'ya kadar düşen tecrübeli kalecinin takımdan ayrılma kararı aldığı ve teklif yapan kulüplerden birisinin de Galatasaray olduğu belirtildi.

1 KEZ MILLI TAKIMDA OYNADI

Okan Kocuk'un geri dönmesi için Giresunspor'u bir türlü ikna edemeyen, sarı-kırmızılılar Neto için oldukça ısrarcı durumda.. Teknik direktör Domenec Torrent'in de çok iyi ilişkileri olduğu eski kulübü Barcelona kulübü ile temas halinde olduğu ifade ediliyor. 1 kez Brezilya Milli Takımı'nda oynayan Neto bu sezon Katalan ekibinde 3 resmi maça çıktı ve 4 gol yedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...