Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2021 09:52

Galatasaray, Berkan Kutlu transferinde sona yaklaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki PSV Eindhoven maçı öncesi transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın gündemindeki isim Alanyaspor forması giyen Berkan Kutlu... Genç futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen sarı-kırmızılı kulüp yaptığı teklifi revize ederek fiyat yükseltti.

Galatasaray, Berkan Kutlu transferinde sona yaklaştı! Son dakika transfer haberleri
Berkan Kutlu,Galatasaray

Gedson Fernandes dışında orta sahasına bir takviye daha düşünen Galatasaray, Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'un dinamosu Berkan Kutlu için girişimlerini sürdürüyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı kulüp, Berkan'ın bonservisi için son teklifini 2.4 milyon euro şeklinde revize etti. Pazarlıklara 4 milyon euro ile başlayan Alanyaspor cephesi 3.5 milyon euro'ya indi. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. İtalya'dan da talipleri olan 23 yaşındaki orta saha, teknik direktör Fatih Terim faktöründen dolayı Galatasaray'ı istiyor.

BERKAN KUTLU KİMDİR?

25 Ocak 1998 tarihinde İsviçre'de dünyaya gelen Berkan İsmail Kutlu, profesyonel kariyerine Monthey altyapısında başladı. Ardından Sion'un U21 takımına geçen Kutlu, 2020'de A takıma yükseldi ve bedelsiz olarak Alanyaspor'un yolunu tuttu. 1.86 boyundaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Türkiye'nin 21 yaş altı milli takımıyla 3 maça çıkan 23 yaşındaki genç futbolcu, geride bıraktığımız sezon tüm kulvarlarda 42 karşılaşmada görev almış, 3 gol atarken 2 de asist yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...