Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2014 16:52

Galatasaray Eskişehirspor maçı için ek bilet

Galatasaray ile Eskişehirspor arasında Konya'da oynanacak final maçı için 550 adet ek bilet satışa çıkarılacak.

Galatasaray Eskişehirspor maçı için ek bilet
Ziraat Türkiye Kupası, Eskişehirspor, Galatasaray,

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Eskişehirspor arasında 7 Mayıs'ta oynanacak final maçı öncesi, Galatasaray Kulübü'nün talebi üzerine kulübün elinde bulunan 550 adet bileti yarın satışa çıkaracak. TFF'den yapılan açıklamada, tamamı birinci kategori olan bu biletlerin sadece maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı gişelerinden satılacağı, fiyatının 100 lira olacağı ve gişelerin yarın saat 09.00'da açılacağı bildirildi. Daha önce Ziraat Türkiye Kupası final maçının "www.tff.org" üzerinden yapılan bilet satışlarının tamamlandığı kaydedilmişti. Galatasaray taraftarları için ayrılan biletlerin tamamının tükendiği, Eskişehirspor taraftarları için bilet satışının stadyum gişelerinden süreceği ifade edilmişti.
Engelli vatandaşların ve gazilerin biletleri
Ziraat Türkiye Kupası'nın Konya'da oynanacak 52. finalini takip etmek isteyen engelli vatandaşlar, gaziler ile refakatçileri, biletlerini yarın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı gişelerinden temin edebilecek. TFF'nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: "Bilet teslimi, stadyum engelli tribünü kapasitesi oranında yarın saat 09.00'dan itibaren başlayacak ve gün içerisinde tüm engelli ve gazi bilet teslimatları tamamlanacak. Engelli seyirciler ile gaziler, kimlik kartı fotokopilerini (Engelli seyirciler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan, gaziler ise, Emekli Sandığı'ndan aldıkları kimlik kartının fotokopisini, varsa refakatçiler de kendi kimlik fotokopilerini) yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Yürümekte ve ayakta durmakta zorluk çeken engelli futbolseverlerin biletlerini ise refakatçileri, kimlik fotokopilerini gişe yetkilisine ibra ederek alabilecek. Müsabaka günü stada girişlerde bilet kontrolü ile birlikte kimlik kontrolü de yapılacağından, müsabaka öncesi alınan bu biletler, kimlik bilgilerini yazdıran engelli seyirciler, refakatçileri ve gazilerin dışında başka kişiler tarafından kullanılamayacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...