Tgrt Haber
14 Eylül 2021 12:02

Galatasaray-Lazio maçının hakemi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Galatasaray'ın, sahasında Lazio ile oynayacağı karşılaşmayı Sloven hakem Matej Jug yönetecek.

Galatasaray-Lazio maçının hakemi belli oldu
Galatasaray,Hakem,UEFA

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında 16 Eylül Perşembe günü 19.45'te başlayacak mücadelede Lazio'yu ağırlayacak. Bu zorlu müsabakada Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çalacak.

Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise David Smajc olacak.Ayrıca VAR koltuğunda Slavko Vincic oturacakken, AVAR'da da Rade Obrenovic yer alacak.

GALATASARAY LAZİO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Lazio maçı yaklaşıyor. Gruptaki ilk maçını kendi evinde oynayacak olan Galatasaray İtalyan rakibi Lazio karşısında galibiyet almayı hedefliyor.  16 Eylül Perşembe günü yapılacak olan Galatasaray Lazio maçı saat 19.45’te başlayacak. UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Lazio maçı Türk Telekom Stadyumunda oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...