Tgrt Haber
20 Ekim 2021 23:45

Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçına hazır!

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. haftasında yarın akşam Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da moraller yerinde. Sarı-kırmızılılar lider gittiği Rusya'dan lider olarak dönmek istiyor.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçına hazır!
Galatasaray,UEFA

Sarı-kırmızılılar, Lokomotiv Moskova maçının hazırlıklarını tamamladı. Mücadelenin oynanacağı Lokomotiv Central Stadyumu'nda ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Basına kapalı bölümde ise taktik çalışması gerçekleştirildi. Bu idmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılılar maç saatini beklemeye başladı.

Sarı-kırmızılıların Lokomotiv Moskova maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

“Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Alexandru Cicâldau, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Berk Balaban.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçına hazır!

UEFA GALATASARAY MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları tüm Türkiye’de ilgiyle takip ediliyor. Galatasaray henüz grupta puanı bulunmayan Lokomotiv Moskova’yı devirerek liderliğini korumak istiyor. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı için ekran başında olmak isteyen taraftarlar karşılaşmanın yanın bilgisi hakkında araştırma yapıyor. Galatasaray Moskova maçı 21 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı ve şifreli olarak verilecek. Galatasaray Moskova maçı şifresiz izlemek isteyenler için müjdeli haber Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan geldi. 21 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de gerçekleşecek Galatasaray Lokomotiv maçı CBC kanalından şifresiz ve canlı olarak takip edebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...