Tgrt Haber
15 Ekim 2021 19:49

Galatasaray, Mohamed Elneny ile anlaştı! İşte alacağı ücret...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'ın Gedson Fernandes ile birlikte yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Mohamed Elneny için tekrar harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Arsenal ile sözleşme uzatmayan Mısırlı futbolcu ile anlaşma sağladı. Cimbom, Premier Lig ekibi ile anlaşırsa, Elneny ocak ayında Galatasaray'a imza atacak. Arsenal ile anlaşma sağlanamazsa transfer sezon sonuna kalacak.

Galatasaray, Mohamed Elneny ile anlaştı! İşte alacağı ücret...
Beşiktaş,Galatasaray,Mohamed Elneny

2 sezon önce Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Mohamed Elneny transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yaz transfer döneminde Arsenal ile anlaşan Galatasaray, Elneny'nin 4 yıllık sözleşme 3.5 milyon euro yıllık garanti maaş istemesi nedeniyle transferden vazgeçmişti. Ocak ayında Mısır Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan 29 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda tutmak isteyen Arsenal, buna karşın henüz bir anlaşma sağlayamadı.

GALATASARAY İLE ANLAŞTI İDDİASI

İspanyol basınında yer alan haberde Galatasaray'ın Mohamed Elneny ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Haberde 2022 yılında sözleşmesi bitecek olan Mısırlı futbolcu ile 2 milyon Euro maaş konusunda anlaşma sağlandığı duyuruldu. Galatasaray'ın ocak ayında Arsenal ile cüzi bir miktarda anlaşma sağlayabileceği, iki kulüp arasında anlaşma sağlanamadığı takdirde ise transferin 2022 yazına kalacağı iddia edildi.

MOHAMED VE ELNENY'DEN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Transfere dair yaşanan gelişmelerin ardından, Elneny ile Galatasaray'ın genç golcüsü Mostafa Mohamed sosyal medyada kafa karıştıran paylaşımlar yapmıştı. Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Mısır Libya'yı deplasmanda 3-0 yenerken, maçın ardından Mostafa Mohamed Elneny ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun da Galatasaray'ın golcüsüyle olan fotoğrafını paylaşması taraftarları heyecanlandırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...