Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2021 09:47

Galatasaray, Olimpiu Morutan ile anlaşma sağladı! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transferde de gaza bastı. Sarı-kırmızılıların ısrarla kadrosuna katma için uğraş verdiği Olimpiu Morutan için ülke basınında FCSB Başkanı Gigi Becali'nin, 22 yaşındaki futbolcuyu 10 milyon Euro'ya sattığı yazıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu haber sonrası büyük bir heyecanla resmi açıklamanın yapılmasını bekliyor.

Galatasaray, Olimpiu Morutan ile anlaşma sağladı! Son dakika transfer haberleri...
Galatasaray,Olimpiu Morutan,FCSB,Gigi Becali

Galatasaray, Olimpiu Morutan transferinde mutlu sona çok yakın… Rumen basınından As.ro'nun haberine göre; 22 yaşındaki futbolcu 10 milyon Euro'ya sarı-kırmızılı formayı giyecek. FCSB Başkanı Gigi Becali ile irtibata geçen spor haber sitesinin verdiği bilgiye göre transfer bitmek üzere...

Haberde, "Gigi Becali, Galatasaraylı Türklerle anlaşmaya vardığını ve transferin en kısa sürede yapılacağını açıkladı" ifadeleri kullanıldı. Sosyal medyada geniş yankı bulan haber sonrası sarı-kırmızılı taraftarların heyecanlı bekleyişi bir kat daha arttı.

İMPARATOR ONU BEKLİYOR

Haberde, Fatih Terim'in, Morutan hakkındaki sözlerine de yer verildi. Tecrübeli çalıştırıcı için "İmparator" sıfatını kullanan Rumen basını, "Morutan'ı beğeniyorum, çok iyi bir futbolcu. Hagi, Popescu ve Ilie gibi kaliteli bir isim" ifadelerine değindi.

FCSB'nin önceki gün UEFA Konferans Ligi'ne katılamamasının bu transferi hızlandırdığı iddia edildi. Kazakistan ekibi Shakhter Karagandy ile karşılaşan FCSB, penaltılara giden maçta Morutan'ın değerlendiremediği atış sonrası turnuvaya 2. ön elemede veda etti.

"PENALTI ÖNEMLİ DEĞİL!"

FCSB, Konferans Ligi 2. Ön eleme maçında Kazak takımı Shakhter'e elendi. İlk maçı 1-0 kazanan Romanya temsilcisi, ikinci maçta 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma penaltılara gitti. Seri penaltı atışlarının sonuncusunda Aslan'ın istediği Morutan penaltıyı değerlendiremedi. Başkan Gigi Becali'nin, "Galatasaray, Morutan'ı daha önce izlemiş ve beğenmiş. Penaltı kaçırması önemli değil" ifadelerini kullandı.

GİTMEZSE DEĞERİ DÜŞER

Romanya Profesyonel Futbol Ligi Eski Başkanı Dimitru Dragomir de Morutan transferi hakkında konuştu. Dragomir, "Bu bir piyango. Morutan bir futbolcu. Değeri 7-10 milyon arası. Nereye giderse gitsin, başarılı olacaktır. Ancak bu yıl buradan ayrılmazsa, 2 yıl içinde değerini kaybeder" dediği ortaya çıktı.

SPONSOR NEF

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonlarda Emre Akbaba ve Falcao transferlerinde katkı sağlayan inşaat şirketi grubu NEF, Morutan için de kolları sıvadı. NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Rumen yıldız için de maddi kaynak sağladığı öğrenildi. Timur, erkek basketbol takımına sponsor olmuştu.

MENAJERİ İSTANBUL'DA

Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, önceki gece İstanbul'a geldi. Taraflar arasında resmi görüşmeler hız kazandı. Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen 22 yaşındaki futbolcunun forma giymesi an meselesi...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...