Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 09:28

Galatasaray, PSV karşısında tur arayacak

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turunda 5-1’lik yenilginin rövanşında PSV’yi Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda konuk edecek

Galatasaray, PSV karşısında tur arayacak
Galatasaray,PSV,Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu mücadelesinde PSV ilk maçta Galatasaray’ı Erhan Zahavi(3) ve Mario Gözte(2)’nin golleriyle 5-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların tek golü Emre Kılınç’tan geldi. İlk maçta top kayıpları Galatasaray’ın kalesinde gol görmesine neden olurken Muslera’nın hatası maça damga vurdu.

MUSLERA İLK MAÇ SONRASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Galatasaray kariyerinin en kötü maçlarından birini PSV Eindhoven karşısında oynayan Fernando Muslera maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Muslera, “Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü. Ancak her zaman yaptığım gibi, her gün daha ileri gitmeye ve her şeye hazırlıklı olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.  Takım arkadaşlarının dışında teknik direktör Fatih Terim de Muslera’ya sahip çıktı. Başarılı kaleciyi sakinleştiren ve kendisi ile bir süre görüşen Fatih Terim, Uruguaylı file bekçisine moral aşıladı.

Galatasaray, PSV karşısında tur arayacak

GALATASARAY RÖVANŞ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Galatasaray, Hollanda ekibi PSV'yi konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Müsabakayı İtalyan hakem Massimiliano Irrati yönetecek. Galatasaray - PSV maçı DSmart'tan canlı yayınlanacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

İlk maçtan 5-1 mağlup ayrılan Galatasaray'ın tur atlaması için farklı galibiyet alması gerekiyor. Sarı-kırmızılı takım, rakibine 4 farklı skorla üstünlük kurduğu takdirde maçı uzatmalara taşıyacak. Galatasaray, 5 farklı skorla kazanması halinde ise adını üst tura yazdıracak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...