Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Kasım 2021 08:50

Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde

Grupta iki puanı bulunan ve Antwerp deplasmanına çıkan Kanarya, kazandığı takdirde tur umutlarını da sürdürecek. Lider Galatasaray ise Lokomotiv Moskova’yı misafir edecek. Aslan galip gelirse gruptan çıkmak için büyük avantaj elde edecek

Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde
fenerbahçe,galatasaray,uefa avrupa ligi

Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe, bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde 4. maçlarına çıkıyor. G.Saray, L. Moskova’yı ağırlıyor. F.Bahçe ise Antwerp’e misafir oluyor.

SİFTAH PEŞİNDE

Ligde zor günler geçiren ve Vitor Pereira’nın tartışıldığı Fenerbahçe bugün Avrupa’da yeni bir hesap düşüncesinde. Belçika temsilcisi ile deplasmanda karşılaşacak sarı lacivertliler kazandığı takdirde hem siftah yapacak hem de tur umutları artacak. Muhtemel puan kaybında ise erkenden havlu atacak. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Gustavo, Altay, Valencia, Serdar Aziz ve Mesut forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Vitor Pereira döneminde Avrupa kupalarında 21 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 28 gole karşılık ise kalesinde 26 gol gördü.

Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde

ANTWERP FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Antwerp: Butez, De Laet, Engels, Almeida, Vines, Alhassan, Verstraete, Bensson, Gerkens, Fischer, Frey

Teknik Direktör: BRIAN PRISKE

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, İrfan Can, Berisha, Pelkas

Teknik Direktör: VITOR PEREIRA

Anvers kentindeki Bosuil Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 23.00'te başlayacak. Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto'nun yöneteceği müsabaka, Exxen'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde

ASLANLAR GİBİ

Avrupa Fatihi Galatasaray ise lige göre daha farklı bir performans sergilediği ve eski kimliğini hatırlattığı UEFA’da grup lideri. Sarı kırmızılılar sahasında grup sonuncusu Lokomotiv Moskova’yı misafir edecek. Cimbom galip geldiği takdirde hem liderliğini sağlama alacak hem de tur için önemli bir avantaj sağlayacak. Aslan’da sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Sacha Boey dışında eksik bulunmuyor.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı 90 karşılaşmada 36 galibiyet, 20 beraberlik ve 34 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Kerem, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Halil

Teknik Direktör: FATİH TERİM

Lokomotiv Moskova: GuIlherme, Zhivogiyadov, Jedva, BarIvov, Rybus, Beka, Maradishvili, Anjorin, Zhemaletdinov, Rybchinsky, Kerk  

Teknik Direktör: MARKUS GISDOL

Nef Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...