Tgrt Haber
22 Mart 2014 20:42

Galatasaray'a 40 yıl sonra büyük hezimet

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Galatasaray, TT Arena'da Kayserispor ile karşılaştı.Bu sonuçla Kayserispor, 40 yıl aradan sonra İstanbul'da Galatasaray'ı devirmiş oldu.

Galatasaray'a 40 yıl sonra büyük hezimet
galatasaray, süper lig, kayserispor, 40 yıl, 40 yıl sonra,

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Galatasaray, TT Arena'da Kayserispor'a son dakikada yediği golle 1 - 0 mağlup oldu. Ligde lider Fenerbahçe'nin gerisinde kalan hafta içinde Chelsea'ye 2 - 0 mağlup olarak devler ligine veda eden sarı - kırmızılılar, Kayserispor'a 1-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını tesadüflere bıraktı. 2 maç eksiği bulunan Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde 49 puanla 2.sırada bulunan Galatasaray, maç boyunca taraftarının da protestosu ile karşılaştı. Maç boyunca pek çok net fırsattan faydalanamayan sarı - kırmızılı futbolcular, taraftarları tarafından ıslıklandı. Ligde kalma savaşı veren Kayserispor ise zorlu deplasmandan çıkardığı kritik 3 puanla ligde kalma umudunu son maçlara taşıdı. Kayserispor, ligde 22 puan ile son sırada yer alıyor. Bu sonuçla Kayserispor, 40 yıl aradan sonra İstanbul'da Galatasaray'ı devirmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...