Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2021 14:50

Galatasaray'a bir Rumen daha! Olimpiu Morutan... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transfer hız kazandı. Teknik direktör Fatih Terim'in raporları doğrultusunda transferde gaza basan sarı-kırmızılılar, bir Rumen oyuncuya daha kancayı attı. Cimbom'un, FCSB’de forma giyen 22 yaşındaki yıldız oyuncu Olimpiu Morutan için teklif yaptığı belirtildi.

Galatasaray'a bir Rumen daha! Olimpiu Morutan... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Romanya,Alex Cicaldau,FCSB,Morutan

Transferde atağa kalkan Galatasaray'ın, Romanya'dan bir yıldızın daha peşinde... Alex Cicaldau'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, daha önce de gündeme gelen Morutan için FCSB'ye teklifte bulunduğu ifade edildi. Sport Romania'nın haberine göre, Galatasaray yönetimi, Morutan için bonuslarla birlikte 8 milyon euro teklif etti. Fatih Terim'in kadroda görmek istediği genç orta saha için daha önce de teklifte bulunulmuş ancak Başkan Becali, teklifi düşük bulmuş ve 15 milyon euro talep etmişti. Becali son yaptığı açıklamada 10 milyon euro'ya oyuncunun gitmesine izin verebileceğini ifade etti. Son açıklama ile iki takım arasındaki ücret farkı azaldı.

"G.SARAY'I SEÇERİM"

Becali'yi ikna etmek için yeniden girişimlerde bulunan Galatasaray'ın şimdi geleceği yanıtı beklediği kaydedildi. FCSB kulübünün genç ve transfer döneminin gözde futbolcusu Morutan, daha önce Romanya'da Pro Sport'ta yayınlanan haberin içeriğinde verdiği röportajda Galatasaray'la ilgili konuşmuştu. Morutan, "Çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa Galatasaray'da mı oynamak istersin" sorusuna? "Galatasaray'da oynamak isterim. Çünkü Galatasaray taraftarlarını biliyorum" yanıtı vermişti.

Galatasaray'a bir Rumen daha! Olimpiu Morutan... Son dakika transfer haberleri

MORUTAN KİMDİR?

Romanya'da FCSB takımında forma giyen 22 yaşındaki hücum oyuncusu Morutan, 2018 yılında Botosani'den FCSB'ye 700 bin euro'ya transfer olmuştu. Bu sezon ligde oynadığı 25 maçta 6 gol attı ve 12 asist yaptı. Tüm kulvarlarda ise 36 maçta 8 gol, 15 asistlik performans sergiledi. Orta sahada 8 numara da oynayabilen Alexseandru Cicaldau'yu transfer eden sarı-kırmızılılar Morutan'ın transferini de bitirmek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...