Tgrt Haber
02 Kasım 2021 21:06

Galatasaray'a bir Rumen daha! Claudiu Petrila...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılar, sezon başında kadrosuna Olimpiu Morutan ve Cicaldau'yu kadrosuna katmış ve gençleştirme operasyonuna gitmişti. Galatasaray teknik heyeti, bir hayli memnun kalınan iki genç yıldız adayının ardından bir Rumen transferi daha yapmayı planlıyor. Buna göre Aslan, Claudiu Petrila'yı listesinin başına aldı.

Galatasaray'a bir Rumen daha! Claudiu Petrila...
Galatasaray,Olimpiu Morutan,Romanya,Cicaldau,Claudiu Petrila

Galatasaray, sezon başında Romanya'dan Olimpiu Morutan ve Cicaldau'yu getirmiş ve her iki genç yetenekten de bir hayli memnun kalmıştı. Cimbom, kadrosuna yeni Rumen yıldızları katmaya devam edecek gibi gözüküyor. Romanya basınında yer alan bilgilere göre Galatasaray, şu anda Cluj forması giyen Claudiu Petrila'yı kadrosuna katmak istiyor.

Haberin detayında, Roma ve Lille'in de Claudiu Petrila ile ilgilendiği ifade edilirken, genç yetenek için scoutların devrede olduğu kaydedildi.

Kanat ve 10 numara pozisyonlarında görev alan 20 yaşındaki Claudiu Petrila bu sezon toplamda 22 maça çıkarken 5 gol 3 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...