Tgrt Haber
19 Eylül 2014 20:09

Galatasaray'a karşı yok

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında karşılaşacağı Arsenal'de, Fransız yıldızın sakatlığı şok etkisi oluşturdu.

Galatasaray'a karşı yok
galatasaray, arsenal, mathieu debuchy, sakatlık,

Arsenal'in yaz döneminde 12 Milyon Pound karşılığında Newcastle United'dan transfer ettiği Mathieu Debuchy'den kötü haber geldi.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Ayak bileğinden detaylı bir kontrolden geçecek ve bağlarında ne kadar hasar olduğu tespit edilecek. Eğer ameliyata gerek olmazsa 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Eğer operasyona girerse bu süre 3 aya uzayacak" dedi.

29 yaşındaki futbolcu, Manchester City ile oynanan karşılaşmanın 81. dakikasında sakatlanmış ve kenara gelerek yerini Calum Chambers'a bırakmak zorunda kalmıştı.

Başarılı sağ bek oyuncusu, bu sezon sadece Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund maçında forma giyememiş ve takımının diğer tüm resmi maçlarında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Arsenal ile Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 2. hafta maçında 1 Ekim Çarşamba akşamı İngiltere'de karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...