Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2021 20:10

Galatasaray'a Lazio maçı öncesi stat müjdesi!

Galatasaray'da son dakika haberi... Sarı kırımzılıların UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile oynayacağı karşılaşma öncesi müjde geldi. Galatasaray Genel Sekreteri Köksal Ünlü, yaptığı açıklamada, "Lazio maçını %99 stadımızda oynayacağız. Sahanın durumu da iyi." dedi.

Galatasaray'a Lazio maçı öncesi stat müjdesi!
Galatasaray,Türk Telekom Stadı,Köksal Ünlü,Lazio

Galatasaray Genel Sekreteri Köksal Ünlü, Türk Telekom Stadı'nın zemini hakkında açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın Lazio maçını kendi sahasında oynayacağını duyuran Köksal Ünlü "Stat daha önce UEFA kriterlerini geçti. Ancak risk almadık. Lazio maçına kadar bu yüzden oynamak istemedik. Lazio maçını %99 stadımızda oynayacağız. Sahanın durumu da iyi." dedi.

Stat isim sponsorluğu hakkında da konuşan sarı-kırmızılı yönetici "Stat isim sponsorluğuyla ilgili görüşmeler sürüyor. İstenen seviyelerde bir rakama gelmediği sürece anlaşma yapmayacağız. Ancak iki firmayla görüşmeler sürüyor, sona yaklaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...