Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 09:47

Galatasaray'a Radamel Falcao'dan kötü haber

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılara zorlu mücadele öncesi kötü bir haber geldi. Radamel Falcao,takımın son yaptığı antrenmana sakatlığı nedeniyle katılmadı.

Galatasaray'a Radamel Falcao'dan kötü haber
Galatasaray,Radamel Falcao

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turunda PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını son sürat devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda zorlu mücadele öncesi büyük bir şok yaşandı. Radamel Falcao, takımın son yaptığı antrenmana sakatlığı nedeniyle katılmadı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle;

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu ilk ayağında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas ve top kapma oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sakatlığı bulunan Radamel Falcao, antrenmanda yer almadı.

Taylan Antalyalı ve Jimmy Durmaz, takımdan ayrı özel program dâhilinde bireysel çalışmalarına devam etti.

Galatasaray Futbol Takımı, PSV Eindhoven maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...